Detalji tragedije u Nišu: Majka mališana (4) na rukama odnela do ambulante (VIDEO)

12.05.2021

09:49 >> 10:53

0

Vozač kombija je pošao do pošte da plati račune, a do tragedije je došlo dok se kretao na kružnom toku

Detalji tragedije u Nišu: Majka mališana (4) na rukama odnela do ambulante (VIDEO)
Copyright Stefan Tomasevic/ATAImages

U teškoj saobraćajnoj nesreći u selu Popovac kod Niša poginuo je dečak (4). Kako se saznaje, on je pred majkom podleteo biciklom pod kombi.

Prema informacijama, podlegao je povredama ubrzo nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila jutros.

Na dete je, naime, nešto pre devet sati naletelo vozilo, i ono je u besvesnom stanju prebačeno do ambulante u ovom selu.

Prema priči meštana, vozač kombija je pošao do pošte da plati račune, a do tragedije je došlo dok se kretao na kružnom toku. Vozač nije video dečaka, udario ga je i mališan je na licu mesta podlegao zadobijenim povredama.

Zbog težine povreda na lice mesta stigla je Hitna pomoć iz Niša i dete prebacila do Kliničkog centra, ali je ono podleglo povredama.

Pročitajte još

– Ja sam izašla iz apoteke i videla sam kombi, bicikl ispod kombija i tragove krvi. Šteta za dete, ima četiri godine… Znam dečka koji je vozio kombi, dobar je dečko. Ne vozi brzo, sigurno, a šta se desilo, ne znam – rekla je komšinica.

Inače, povređenom dečaku u pomoć je odmah pritrčala majka, koja je bila u blizini i videla sve. Ona ga je na rukama odnela do ambulante koja se nalazi u ulici.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike