Marku Miljkoviću u zatvor šalju bračne ponude, psiholog poručuje: "Ovo je jedno masovno ludilo"

28.05.2021

20:01 >> 05:46

0

Desna ruka Veljka Belivuka, koji se sumnjiči za najmonstruoznije zločine, postao je miljenik žena

Marku Miljkoviću u zatvor šalju bračne ponude, psiholog poručuje: "Ovo je jedno masovno ludilo"
Copyright Printscreen/Mup

Desna ruka Veljka Belivuka, koji se sumnjiči za najmonstruoznije zločine, postao je miljenik žena nakon što se našao iza rešetaka, a psiholog objašnjava “da su pojedine žene izgubile kompas i da imaju poremećen sistem vrednosti”

Marko Miljković, osumnjičen da je zajedno sa Veljkom Belivukom organizovao kriminalnu grupu koja je vršila najmonstruoznije zločine, dobija bračne ponude u zatvoru, piše “Kurir”.

Naime, na internetu se svakodnevno pojavljuju komenari pripadnica lepšeg pola u kojima se navodi kako je Miljković “lep” i “kako bi se rado udale za njega”.

Tanjug/Rade Prelić

Tako je osoba koja se potpisuje kao “Maca” gotovo ispod svakog teksta koji govori o zverstvima klana Belivuka i Miljkovića, ostavljala Miljkoviću srca i poručivala mu “da je oženi”.

Ostavljaju mu srca

Pročitajte još:

– Marko najlepši, da je napolju pa da me oženi – samo je jedna od brojnih bračnih poruka za Belivukovu desnu ruku, kojoj preti doživotna robija. “Mare lepotan”, “Na stranu sve, Mare je neverovatno lep. Žali bože ako je zaista uradio nešto od onoga što mu pripisuju”, “Jaoj bre Mare kakav si lepotan, šteta što nisi čist”, “Biće najlepši i za 40 godina”, neki su od komentara anonimnih žena, upućenih uhapšenom Miljkoviću.

Socijalni psiholog Vesna Tomić objašnjava  da ovaj fenomen nije retka pojava, kao i da nije specifična ni za ovaj slučaj, ni za našu zemlju.

– Ovo je jedno masovno ludilo. Pojedine žene su totalno izgubile kompas, kao i sistem vrednosti. Ima nekoliko teza koje objašnjavaju zbog čega se ovo događa. Prva je da se ženama zaista sviđa njegov fizički izgled, te da ih ostalo ne zanima, dok je druga mogućnost, koja je verovatno sigurna, a to je da pojedine dame vole moć, novac i silu – objašnjava Tomić i dodaje: – Neke žene često zbog lošeg materijalnog stanja žele da budu sa kriminalca, jer veruju da oni imaju novac.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike