"Neno moja, za sve sam ja kriv": Pojavilo se oproštajno pismo koje je ostavio ubica sestara sa Bežanijske kose?

28.01.2023

10:58

0

Autor: J. J.

Oproštajno pismo navodno je nađeno u automobilu u kojem je pronađeno telo Gorana Đ.

"Neno moja, za sve sam ja kriv": Pojavilo se oproštajno pismo koje je ostavio ubica sestara sa Bežanijske kose?
Zgrada na Bežanijskoj kosi u kojoj se dogodio zločin - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

Goran Đ. (38), koji je ubio dve sestre Jelisavetu (76) i Gordanu (78) Đ. na Bežanijskoj kosi, pronađen je pre dva dana u automobilu sa prostrelnom ranom na glavi. Njegovo telo su pronašli prolaznici, a sada se pojavilo i oproštajno pismo koje je ostavio.

- Neno moja ne mogu više da izdržim. Plačem za svim sto sam izgubio. Naše anđele i tebe. Za sve sam ja kriv. Čuvaj naše devojčice. Sve vas volim puno - piše u oproštajnom pismu, prenose mediji.

Oproštajno pismo pronađeno u automobilu

Oproštajno pismo nađeno je u automobilu gde je pronađeno telo Gorana Đ. Veče pre samoubistva proveo je u kafani. Nakon toga je seo u automobil, ali nije otišao kući. Parkirao se i tokom noći izvršio samoubistvo. U jutarnjim satima, građani su prijavili da je čovek sa okrvavljenom glavom u automobilu. Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt.

Tanjug/Miloš Milivojević
 

Policija rasvetlila ubistvo

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, rasvetlili su teško ubistvo na Bežanijskoj kosi.

Jelisaveta nedavno prodala kuću

Jelisaveta Đ., koja je bila vlasnik stana na Bežanijskoj kosi u kome je u poslednjih pet godina živela sa sestrom Gordanom, nedavno je navodno prodala kuću i imala je novac od prodate nekretnine.

Kao počinioca ubistva sestara Jeslisavete (76) i Gordane (78) Đ. identifikovali su Gorana Đ. (38), koji je presudio sebi na parkingu ispred jedne zgrade na Bežanijskoj kosi. On je, prema nezvaničnim informacijama, rođak ubijenih sestara.

On je, kako se sumnja, sredinom januara ove godine, u stanu u Ulici Marka Pola, oštrim predmetom usmrtio Jelisavetu a udarcima po glavi ubio Gordanu.

Sa sobom je, kako se sumnja, posle zločina iz stana odneo mobilni telefon i platnu karticu ubijenih sestara sa koje je podigao milion dinara.

Sestre se, da podsetimo, nisu pojavljivale niti javljale njihovoj prvoj komšinici sa kojom je Jelisaveta bila najbolja prijateljica. Komšinica se uplašila i urgirala kod komšija da pozovu policiju, jer joj je to sumnjivo. Poslednji put, kako je rekla, Jeslisavetu je videla 7. januara kada joj je donela bundevaru koju je napravila. Od tada je nije ni čula ni videla, što joj je bilo sumnjivo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike