Ona je bila pored njega kad je upucan u glavu: Misica na grob ubijenog “škaljarca” ostavila buket crvenih ruža sa porukom (FOTO/VIDEO)

05.09.2022

12:18

0

Autor: Lj.K.

Porodica ubijenog Vlaovića u subotu je otkazala njegovu sahranu

Ona je bila pored njega kad je upucan u glavu: Misica na grob ubijenog “škaljarca” ostavila buket crvenih ruža sa porukom (FOTO/VIDEO)
dragana banić (2) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Goran Vlaović (35), rodom iz Herceg Novog, koji je 25. avgusta ubijen na hrvatskom ostrvu Pag, sahranjen je danas u tajnosti na Novom bežanijskom groblju u Beogradu.

Iako je bilo planirano da se sahrani održi u subotu, porodica je u zadnjem momentu otkazala njegov ukop navodno iz bezbednosnih razloga.

Ubijeni Vlaović ispraćen je danas u krugu najbliže rodbine, a koliko je njegova porodica insistirala na diskreciji govori i podatak da njegov kovčeg nije bio izložen u kapeli, niti je održano opelo, već je direktno iz mrtvačnice dopremljeno do grobnog mesta, gde je sveštenik očitao molitvu za pokoj duše.

Sahrani je prisustvovala Vlaovićeva devojka, bivša misica i učesnica rijalitija “Parovi” Dragana Banić, koja je i bila sa njim u trenutku kada je ubijen.

Njih dvoje su kobngo 25 avgusta napustili oko 6 sati ujutro noćni bar, kada je Vlaoviću s leđa prišao mladić i upucao ga u vrat. Goran je pao kao pokošen, nastao je opšti metež i panica, u kojoj su neki od prolaznika iz straga pobegli, dok su neki pritrčali da mu pomognu.

Za to vreme, što su i zabeležile nadzorne kamere, ubica se na kratko vratio na mesto zločina da vidi da li je je odradio posao kako treba, a zatim je u begu polomio svoj mobilni o kamen, da bi sakrio sa kim je komunicirao i od koga je dobijao instrukcije za ubistvo.

Posle desetak minuta zadarska policija uhapsila je Duška Tanaskovića (28) iz Kragujevca koji se sumnjiči za ovo ubistvo.

Istog dana Dragana Banić se oglasila za medije, navodeći da je bila pored Gorana kada je pogođen. Takođe je navela i da su bili dve i po godine zajedno, i da joj je skrhana od bola.

Danas je na sahrani suze krila iza tamnih naočala, a na Vlaovićev grob ostavila je veliki buket crvenih ruža sa porukom”Zauvek u mom srcu, tvoja Bejbs”.

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike