Ispovest bake iz Alibunara koju je silovao maloletni unuk: "Bolje bi bilo da sam umrla nego što sam ovo dočekala"

18.08.2022

14:51

0

S.P. (17) je svojoj baki prekrio lice jastukom pa je pretukao i silovao

Ispovest bake iz Alibunara koju je silovao maloletni unuk: "Bolje bi bilo da sam umrla nego što sam ovo dočekala"
Ilustracija - Copyright Pixabay Profimedia

Više javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je sudiji za maloletnike Višeg suda u Pančevu zahtev za pokretanje kriičnog postupka protiv maloletnog S. P. (17) iz Ilandže kod Alibunara, zbog sumnje da je 13. avgusta, uz pretnje, silovao svoju baku D. P. (71).

Tinejdžer (17) je silovao, a zatim i pretukao svoju babu (71) iz okoline Alibunara, a prema rečima meštana on je tada bio je pod dejstvom alkohola.

Meštani navode da je uhapšeni maloletnik i ranije bio problematičan i agresivan prema svojoj baki, inače, majci svog pokojnog oca koja je preuzela brigu o unucima.

Nesrećna žena izjavila je da bi bilo bolje da je umrla nego što je doživela da je unuk siluje!

- Spavala sam u sobi i ušao je oko 2 sata iza ponoći u prostoriju i spustio roletne. Prišao mi je i stavio mi jastuk na lice. Pokušala sam da se odbranim, ali me je tukao. Udarao u lice, po telu, po rukama. Lice mi je bilo izgrebano. Osetila sam taj njegov smrad i jak miris, jer je radio na njivi i u štali. Osetila sam njegove ruke. To je bio on, rekla je starica.

Kako je dalje ispričala, njen sin, otac njeno troje unuka o kojima brine, umro je u oktobru, i od tog gubitka se još nje oporavila, a snašla je velika nesreća. Kako je dodala, snaha je još ranije napustila decu i preudala se.

- Bio je i ranije agresivan, ali nikada ne bi smo mogli da zamislimo da je spremam da uradi ovako nešto. Užas, šta smo doživeli - rekla je ona.

Napadnuta baka dodala je i to da je pre 15 dana prijavila Dalibora zbog nasilja ali niko nije reagovao. - Išla sam i u Centar za socijalni rad, ali ništa se nije desilo, a sad vidite kako sam prošla. Neko je mogao ovo da spreči, da se na vreme sprečilo.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike