24sedam saznaje: Pretučen sin bivšeg fudbalera Crvene zvezde, spasao ga profesor matematike!

26.05.2022

12:49

0

Tinejdžer izvukao deblji kraj i slomljen nos

24sedam saznaje: Pretučen sin bivšeg fudbalera Crvene zvezde, spasao ga profesor matematike!
vršnjačko nasilje dečak - Copyright Pixabay

Jedan učenik osmog razreda pretučen je ovog ponedeljka u blizini OŠ "Dr Jovan Cvijić", u Smederevu, i prema nezvaničnim informacijama, njemu je polomljen nos.

- Bila je tuča u ponedeljak, dva momka su pretukla vršnjaka. U pitanju su maloletnici - kaže izvor MUP-a za 24sedam

Kako kažu u pomenutoj školi za naš portal, incident se nije dogodio unutar dvorišta te obrazovne ustanove.

- To se dogodilo van škole i nastave, radi se o deci iz različitih škola. Naš učenik je krenuo na nastavu i nekih pola sata pred početak časa su ga napali. Policija je obavila razgovor sa roditeljima učenika naše škole, budući da se stvorila svojevrsna panika, iako se to nije desilo u našoj školi, već par ulica pored. Slučaj je prijavljen školskoj upravi i direktorima drugih škola čiji učenici su napali našeg đaka - ističe direktorka škole D. G.

Kako nezvanično saznajemo, incident se dogodio kod Banke Inteza, a nastavik matematike OŠ  "Dr Jovan Cvijić" je primetio povređenog dečaka, nakon čega ga je odveo na sigurno u školu.

Prema nezvaničnim informacijama našeg izvora, povređeni dečak je sportista i sin profesorke pomenute škole, a otac mu je bivši fudbaler FK Crvena zvezda.

Budući da su u pitanju maloletne osobe, istragu će voditi Više javno tužilaštvo u Smederevu, koje je već naložilo prikupljanje obaveštenja.

Prema pisanju pojedinih medija, incident se dogodio naočigled velikog broja prolaznika, ali niko nije našao za shodno da detetu pomogne.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je obavila uviđaj na mestu tuče. Istragom će se utvrditi da li je u tuči korišćen i neki predmet, imajući u vidu da je dete teže povređeno.

 

 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike