Jezivo svedočenje devetostrukog ubice iz Jabukovca: "Samo ne žalim za ženom iz sela koja mi je bacila crnu magiju" (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

28.04.2022

08:45

0

Ovo je samo deo priznanja Nikole Radosavljevića koje je dao u dokumentarcu o vlaškoj magiji

Jezivo svedočenje devetostrukog ubice iz Jabukovca: "Samo ne žalim za ženom iz sela koja mi je bacila crnu magiju" (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
nikola radosavljević - Copyright printscreen/titok/deponijaesmeralda

Masakr koji je Nikola Radosavljević počinio 27. jula 2007. godine u Jabukovcu još uvek budi jezu. Nekoliko meseci nakon devetostrukog ubistva, Radosavljević je snimljen u mentalnoj bolnici za dokumentarac "Mag i ja" o vlaškoj magiji. Kako priča, zločin je navodno počinio pod njenim uticajem.

- Žao mi je. Ubio sam sav komšiluk, ni krivi ni dužni, dođe mi da plačem... Samo ne žalim za ženom iz sela koja mi je bacila crnu magiju... Skupljala je crne kerove i mačke. Vadila im oči...

Pod jakim sedativima

Radosavljević je otežano govorio, očigledno pod jakim sedativima. Prenosimo vam razgovor u izvornom obliku:

Novinar: Da li imaš nešto protiv što te snimamo?

Nikola: Nemam ništa protiv.

Novinar: Da li se sećaš onoga što se dogodilo letos?

Nikola: Sećam se.

Novinar: Kako je bilo?

Nikola: Nije bilo... Teško je bilo... Ubio sam sedam ljudi.

Novinar: Da li ti je žao što se to desilo?

Nikola: Žao mi je, žao mi je... Dođe mi da plačem za ljudima koje sam ubio ni krive ni dužne (počinje da plače). Ubio sam komšiju sa kojim sam lepo živeo...

Novinar: A šta ako ne postoji crna magija? Da li si razmišljao o tome?

Nikola: Postoji crna magija. Siguran sam. Koliko sam samo puta platio da (nerazumljivo priča)... Koliko para sam bacio... 7.000 evra sam dao za crnu magiju da mi se skine.

Novinar: Kako prave tu magiju?

Nikola: Ne znam kako prave. Ali ima tamo kod nas u selu žena... Skupljaju crne mačke i kerove i vade im oči. I sa tim radi, ali kako radi, ja ne znam. To je bila crna magija.

Novinar: Da li je sada prošlo? Nema više magije?

Nikola: Nema više, pošto sam ubio... (nerazumljivo). Možda ćerka više neće moći da napravi.

Novinar: I nije ti žao što si ubio?

Nikola: Za nju mi nije žao.

 

 

Ubio i dete

Nikola je kobnog dana izašao iz svog sokaka na glavnu Ulicu albanske spomenice, naoružan lovačkom puškom, sa redenicima, krvav po licu jer je prethodno pokušao da se ubije skokom u bunar. Na nišanu mu je bio prvo Branislav Borongić (57). Ubio ga je jednim hicem dok je ovaj stajao pored supruge Draginje ispred svoje kuće. Preplašena Draginja je počela da beži, ali Nikola ju je stigao i pogodio hicem u leđa.

Bila je mrtva pre nego što se srušila na zemlju. Nikola se potom okrenuo ka dvorištu u kome je stajala Jovanka Badejvić. On ju je upucao u grudi, ali je ona nekim čudom preživela napad.

Retko progovara

Nikola Radosavljević je proglašen neuračunljivim jer je utvrđeno da boluje od akutne paranoidne psihoze. Dugo se lečio u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu, ali je prošle godine prebačen u Specijalnu bolnicu za psihijatrijske bolesti "Gornja Toponica" nedaleko od Niša.

Godinama ga niko iz porodice nije posećivao, a otac Petar, koji ga je jedini povremeno zvao telefonom, umro je pre tri godine.

Tokom boravka u bolnici nije pravio incidente i retko progovara.

Pomahnitali ubica je kasnije naišao na 15-godišnjeg Srđana Badžikića i njegovog oca Sinišu. Srđana je ubio, a Sinišu teško ranio.

Nikola je krvavi pir nastavio preko puta Sinišine kuće.

- Šta to radiš, crni Kole, ubijaš ljude po ulici - povikao mu je Branislav Badejević (31), a Nikola ga je ubio.

Zatim je ubica nastavio ka kući svoje tašte Anike Čogrić (62), a usput je ubio Dragana Đorđevića (22) i njegovog oca Veljka (58), kao i staricu Marinu (78) i Jelicu Banković (37).

Masakr je završio tako što je likvidirao i taštu Aniku kod koje je i pošao kad je započeo krvavi pir. Hteo je da joj se osveti jer je bio ubeđen da ga "omamljuje" crnom magijom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike