Pozadina tragedije u Hajdukovu: Dečak imitirao scene iz filmova, pa nastradao

11.10.2020

12:30

0

Autor: N. Gavrilov

Izvor: novosti.rs

Telo dečaka D. K. (12) pronađeno je u petak u pomoćnoj prostoriji u dvorištu, a sumnja se da se zadavio trakom za kablove. Čekaju se rezultati obdukcije

24sedam/Katarina Mihajlović

Uzrok smrti dečaka D. K. (12) iz Hajdukova kod Subotice još je nepoznat, jer se čekaju rezultati obdukcije, a komšije sumnjaju da je stradao jer je oponašao scene iz filmova.

Telo dečaka pronađeno je u petak, 9. oktobra, u pomoćnoj prostoriji u dvorištu porodične kuće u Hajdukovu. Nikome nije jasno kako se dečak zaigrao i šta je radio sam u pomoćnoj prostoriji kada je izdahnuo. Roditelji su ga pronašli bez znakova života, sa trakom za stezanje kablova oko vrata.

– Pretpostavljamo da je oponašao neki film ili crtani i da se tako zaigrao. To je jako elastična traka i verovatno su biti trenuci u pitanju i dečak nije imao vremena i snage da je sam skine ili da pozove mamu i tatu u pomoć – ispričale su komšije za novosti.rs
– Ne možemo ni da zamislimo kako je roditeljima, oni su divna porodica, dečak je bio pametan i lepo vaspitan. Zaista je strašno ovo šta se dogodilo – podsećaju meštani.

Porodica nastradalog dečaka nije želela da govori o nesrećnom događaju koji ih je zadesio.

– Razumite naš bol – kratko je rekla dečakova baka.

Dečak D.K. biće sahranjen sutra na mesnom groblju na Paliću.

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti