AMSS upozorava na klizave kolovoze: Putnička vozila čekaju i do pet sati na Horgošu

28.09.2021

19:24

0

Autor: M. P.

Na pojedinim deonicama puta do novembra saobraćaj će se odvijati naizmenično zbog radova

AMSS upozorava na klizave kolovoze: Putnička vozila čekaju i do pet sati na Horgošu
Copyright Ilustracija/Pixabay

Na graničnim prelazima Horgoš, Kelebija i Šid putnička vozila čekaju i po pet sati, javljaju iz Uprave granične policije.

Na Batrovcima putnička vozila čekaju tri sata, a na prelazima Bezdan i Bogojevo po dva.

Automoto savez Srbije u izveštaju o stanju na putevima navodi da je večeras saobraćaj umerenog intenziteta i odvija se po uglavnom mokrim kolovozima.

Više opreznosti biće potrebno na deonicama koje prolaze kroz stenske useke i klisure zbog mogućih odrona, kao i na mestima gde se izvode radovi, upozorava AMSS.

Naizmenično propuštanje

Na nekoliko deonica puta izvodiće se radovi, pa će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila sa adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Tako će se do 2. oktobra od 7 do 15 časova raditi deo puta Zrenjanin - Sutjeska, a od 4. oktobra dva sata duže deo puta kroz Knjaževac (Provalija).

Produžava se i obustava saobraćaja do 8. oktobra na deonici Gola Glava - Joševa i to zbog radova na rekonstrukciji mosta preko reke Ub.

Do 26. oktobra će doći do dvokratne obustave saobraćaja (od 8-11 i 14-17) između Pirota i mesta Kitka

Do 1. novembra u periodu od 7 do 15 časova izvodiće se radovi na redovnom održavanju deonice Lončanik - Obrenovac (Valjevski put). Takođe biće i izmenjen režim saobraćaja na deonici petlja Vodanj - petlja Kolari, u zoni petlje Kolari, a za saobraćaj će biti zatvoreno uključenje prema Beogradu. Ujedno će na levoj kolovoznoj traci auto-puta, u smeru Niš - Beograd za saobraćaj biti zatvorene vozna i zaustavna traka, a saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike