Bura na mrežama zbog oglasa: U garsonjeri na terasi i bračni krevet?!

24.09.2021

11:20

0

Autor: J. S. J.

Čovek zatvorio terasu, u nju ugurao krevet i izdaje garsonjeru za 250 evra. Ja ne mogu ovaj narod - napisao je jedan korisnik Tvitera

Bura na mrežama zbog oglasa: U garsonjeri na terasi i bračni krevet?!
Copyright Foto: 24sedam/Goran Sivački

Pomama za stanovima, i kada je reč o kupovini i kada je reč o izdavanju, posebno je aktuelna u jesen, kada mnogi dolaze na studije u Beograd ili Novi Sad.

Stanodavci na različite načine pokušavaju da iskoriste svaki kvadrat i podignu cenu nekretnine, a u oglasima možete da vidite bukvalno svašta. Od stana od 10 kvadrata do onih bez toaleta ili sa zajedničkim kupatilom. Sada se na društvenim mrežama pojavio još jedan nesvakidašnji oglas koji je izazvao mnogobrojne reakcije.

- Čovek zatvorio terasu, u nju ugurao krevet i izdaje garsonjeru za 250 evra. Ja ne mogu ovaj narod - napisao je jedan korisnik Tvitera.

 

 

 

"Pa čekajte, je li izdao nekome? Ovo je kao samica", "Ne može da se padne sa kreveta nikako", "Luks jastučići dižu cenu", neki su od komentara.

Međutim, korisnik je objasnio da može da se spava unutar stana, ali da je njemu bilo zanimljivo baš to što je krevet na terasi.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike