Sunčan dan pred nama: Uveče zahlađenje sa kišom, a kakvo nas vreme čeka narednih dana

10.06.2021

04:37 >> 05:36

0

Minimalna temperatura od 11 do 17°C, maksimalna dnevna od 23 do 29°C

Sunčan dan pred nama: Uveče zahlađenje sa kišom, a kakvo nas vreme čeka narednih dana
Copyright Tanjug/Jaroslav Papa

U većem delu Srbije u četvrtak ujutro i pre podne sunčano, dok se na jugoistoku i severozapadu očekuje promenljivo oblačno, ponegde sa slabom kišom ili pljuskovima sa grmljavinom. Sredinom dana i posle podne i u drugim predelima Srbije očekuje se promenljivo oblačno i nestabilno, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Duvaće umeren do jak severni i severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 11 do 17°C, maksimalna dnevna od 23 do 29°C.

U Beogradu u četvrtak ujutro i pre podne sunčano. Sredinom dana i posle podne promenljivo oblačno i nestabilno, na širem području grada sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Duvaće umeren do jak severni i severozapadni vetar. Minimalna temperatura 17°C, maksimalna dnevna 27°C.

U Srbiji u petak i subotu promenljivo oblačno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura od 22 do 28°C. U nedelju sa severa prema jugu prolazno naoblačenje sa kišom i pljuskovima, uz jak, na udare i olujni severni i severozapadni vetar, ali do kraja dana i večeri sa severa i razvedravanje. Od ponedeljka sunčano i toplo, još u ponedeljak uz umeren do jak severozapadni vetar, dok će u Vojvodini biti slab do umeren.

U Beogradu u petak i subotu promenljivo oblačno i nestabilno, na širem području grada sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. U nedelju prolazno naoblačenje sa kišom i pljuskovima, uz jak, na udare i olujni severni i severozapadni vetar, ali i uz razvedravanje do kraja dana. Od ponedeljka sunčano i toplo, još u ponedeljak uz umeren do jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura narednih dana do 27°C.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike