Danas u Srbiji - prijatnije: Mali predah pred novi talas vreline

10.07.2021

04:38 >> 06:54

0

Jutarnja temperatura od 18 do 22°C, maksimalna dnevna od 29 do 33°C

Danas u Srbiji - prijatnije: Mali predah pred novi talas vreline
Copyright TANJUG/ JADRANKA ILIC/ bg

U Srbiji u subotu promenljivo oblačno i prijatnije, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, ujutro uglavnom na severu Srbije, a posle podne i uveče samo na jugu i na jugozapadu. U ostalim predelima dana dosta sunčanih intervala. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Jutarnja temperatura od 18 do 22°C, maksimalna dnevna od 29 do 33°C.

U Beogradu u subotu pre podne promenljivo oblčano, u toku jutra uz uslove za lokalne pljuskove sa grmljavinom. Posle podne sunčano. Vetar slab do umeren, istočnih pravaca. Jutarnja temperatura 22°C, maksimalna dnevna 31°C.

U Srbiji u nedelju i ponedeljak sunčano i toplo, samo se u nedelju na jugu i jugozapadu sredinom dana i posle podne očekuje formiranje konvektivnih oblaka i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Maksimalna temperatura od 30 do 34°C. U utorak sunčano i ponovo vrelo, maksimalna temperatura od 35 do 39°C. Od srede prijatnije i promenljivo oblačno, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

U Beogradu narednih dana sunčano i toplo. Maksimalna temperatura u nedelju do 32°C, u ponedeljak do 33°C. U utorak vrelo, temperatura do 38°C. Od srede prijatnije i promenljivo oblačno.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike