Srbina maltretirali na aerodromu u Danskoj: Sumnjali da je terorista - razlog je bizaran!

25.06.2022

07:47

0

Objašnjava da mu je čitava situacija bila samo smešna, ali da su ga ipak pretresli do detalja i pažljivo prekontrolisali sve što se u rancu nalazilo

Srbina maltretirali na aerodromu u Danskoj: Sumnjali da je terorista - razlog je bizaran!
Tan2022-2-16_74251705_0 - Copyright Putnik na aerodromu/Ilustracija, AP Photo/Firdia Lisnawati

Jedan naš državljanin doživeo je neprijatnu situaciju kad se prilikom povratka sa odmora našao na danskom aerodromu "Bilund".

Tamo je, kako je ispričao, zbog ranca sa obeležjem fudbalskog kluba za koji navija bio pretresan pod sumnjom da je terorista.

- Nosio sam ranac sa grbom FK Crvena Zveda i imenom kluba na ćirilici. Tada su me izdvojili i krenuli sa ispitivanjem pokazujući na ranac - rekao je M.M.

Dodaje da je odmah video u čemu je reč i pokušao na ljubazan način da objasni osoblju aerodoroma da je u pitanju zabuna.

- Mislili su da sam Rus. Objasnio sam da sam iz Srbije na šta su pomislili da pričam o Sibiru. Ponovio sam opet da je reč o Srbiji, ali mi nisu verovali ukazujuću mi na ćirilicu i crvenu zvezdu tvrdeći da je reč o ruskim obeležjima - kaže mladić.

Objašnjava da mu je čitava situacija bila samo smešna, ali da su ga ipak pretresli do detalja i pažljivo prekontrolisali sve što se u rancu nalazilo.

- Verovatno su mislili da sam terorista. Nisu bili neljubazni, ali mi je sve bilo jako bizarno - dodao je M.M.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike