Praznicima je kraj! Danas se svi vraćaju kućama, biće krkljanac na putevima

03.05.2022

05:51

0

Povećan je broj inkasanata na naplatnim stanicama kako bi se obezbedio nesmetan prolazak vozila usled pojačanog saobraćaja na autoputevima

Praznicima je kraj! Danas se svi vraćaju kućama, biće krkljanac na putevima
granica guzva - Copyright Printscreen/AMSS

Prema informacijama Auto-moto saveza Srbije (AMSS) i Puteva Srbije, danas se očekuje poslednji talas pojačanog saobraćaja, na završetku uskršnjih i prvomajskih praznika.

U drugom delu dana, pojačani saobraćaj može doneti uobičajene gužve i usporenu vožnju prvenstveno na autoputevima i magistralnim putevima a potom i na prilazima gradova i većih naseljenih mesta, navodi AMSS.

Intenziviran je rad na naplatnim stanicama, svi kanali za naplatu putarine i distribuciju kartica su u funkciji 24 časa dnevno bez pauze, najavljeno je iz Puteva Srbije.

Povećan je broj inkasanata na naplatnim stanicama kako bi se obezbedio nesmetan prolazak vozila usled pojačanog saobraćaja na autoputevima.

Duž auto-puteva, na portalima sa izmenljivom saobraćajnom signalizacijom biće istaknuta obaveštenja o zadržavanjima na naplatnim stanicama i stanju na autoputu, dodaju iz Puteva Srbije.

Inače, i juče su bile velike gužve na putevima. Tokom popodnevnih sati na graničnom prelazu Kotroman sa Bosnom i Hercegovinom ponovo su formirane dugačke kolone vozila, a pojedini vozači čekali su i do 45 minuta kako bi nastavili svoj put.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike