Astrolog: Ana Rakić

063 88 03 160

www.astrolook.com

Horoskop za 12.04.2021.

Ovan

Ovan

POSAO: Nije preporučljivo da ulazite u bilo kakve rizike na poslovnom planu jer biste na taj način sebi obezbedili gubitak. Generalno danas izbegavajte bavljenje važnim poslovima.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni možete da očekujete veoma zanimljiva poznanstva. Škorpija vas magnetski privlači. Možete da se nadate pozitivnoj situaciji ako imate partnera.

ZDRAVLJE: Povedite računa ako primetite srčane smetnje. Mogući su i problemi sa promenljivim krvnim pritiskom, povišenim holesterolom. Obavezno posetite lekara.
Bik

Bik

POSAO: Potrebno vam je mnogo vremena da biste uspeli da završite sve obaveze koje imate. Iako se trudite da budete brzi, manje kočnice postoje. Potrudite se da prihvatite neka ograničenja.

LJUBAV: Dobro se osećate u društvu voljene osobe i zadovoljni ste stanjem na polju emocija. Možete da očekujete pozitivne promene ako ste slobodni, očekuje vas nova prilika za flert.

ZDRAVLJE: Bolovi u stomaku i nadutost su mogući kod vas. Pred vama je faza u kojoj možete da očekujete manje tegobe vezane za probavni trakt. Povedite računa o ishrani.
Blizanci

Blizanci

POSAO: Odlično ste raspoloženi i orni za posao. Može se reći da ćete tokom celog dana vredno raditi i da vam ništa ne pada teško. Pred vama je faza u kojoj ćete biti produktivni.

LJUBAV: Nije vam lako da pokažete svoje emocije sasvim otvoreno jer imate utisak da će vam partner neke stvari zameriti. Ako ste slobodni, sada ne dolazite lako do novog poznanstva.

ZDRAVLJE: Napetost u mišićima je naglašena kod vas. Možete da očekujete manje probleme na polju zdravlja. Povećajte unos magnezijuma. Oko svih poteškoća se posavetujte sa lekarom.
Rak

Rak

POSAO: Niste zadovoljni stanjem na poslovnom planu i deluje vam da bi stvari mogle da idu u mnogo boljem pravcu... pred vama je povoljna faza za promene na polju posla.

LJUBAV: Nastupilo je manje zahlađenje između vas i voljene osobe ali ljubav se još uvek nije sasvim izgubila. Vi priželjkujete pozitivne promene i trudite se da pravite kompromise.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa osetljivim grlom. Povdite računa o svom zdravlju i nemojte da pijete hladne, gazirane napitke ili da unosite alkohol. Izbegavajte i cigarete.
Lav

Lav

POSAO: Potrebno je da promenite način na koji obavljate svoj posao i da se malo više prilagodite novim tehnologijama. Pred vama je povoljna faza za poslovnu edukaciju.

LJUBAV: Svesni ste da ste i sami delimično krivi za raskid veze sa osobom koja vam je značila. Moguće je da nije još sve izgubljeno... U narednom periodu se otvara šansa za pomirenje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa infekcijama, virusima, prehladom ili gripom. Imunitet vam je u fazi opadanja i trebali biste da povedete malo više računa o svom zdravlju.
Devica

Devica

POSAO: Moguće je da je pred vama vreme promena iako to ne očekujete. Nema razloga da se bilo čega plašite. Potrudite se da poradite na samopouzdanju jer probleme možete prevazići.

LJUBAV: Vašem partneru nije sve potaman, moguće je da se nekada oseća zapostavljeno iako mu je teško da vam to prizna. Pokušajte iskreno da porazgovarate sa njim o svemu.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate probleme sa zdravljem. Možete da očekujete da će vam danas biti generalno povoljan dan tokom kojeg ćete imati sasvim dovoljno energije.
Vaga

Vaga

POSAO: Budite malo otvoreniji u poslovnoj komunikaciji ako želite da dođete do svojih ciljeva. Možete da očekujete da ćete dobiti podršku neke važne osobe od autoriteta.

LJUBAV: Moguće je da planirate emotivne promene. Niste srećni u trenutnoj vezi i zaista nema potrebe da bilo šta trpite. Ako niste zadovoljni, vreme je da stavite tačku na sve to.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa očima i vidom. Posetite oftamologa radi kontrole i proverite svoju dioptriju. Mogući su i problemi sa učestalim glavoboljama.
Škorpija

Škorpija

POSAO: Rešili ste da napravite detaljan plan svojih budućih aktivnosti i da se maksimalno posvetite poslu. Pred vama je povoljna faza koja donosi mogućnost da napredujete.

LJUBAV: Tokom današnjeg dana ćete doći do manjih nesporazuma sa voljenom osobom ali svaki konflikt može da se reši. Važno je da budete dovoljno spremni za prilagođavanje.

ZDRAVLJE: Urinarni trakt vam je osetljiv i podložan smetnjama. Moguće je da ćete biti skloni tome da dobijete neke bakterije ili virusne infekcije u tom predelu. Posavetujte se sa lekarom.
Strelac

Strelac

POSAO: Dobro se snalazite na novom radnom mestu i nemate veće probleme. Može se reći da ste veoma sposobni. Kada se nečemu posvetite lako dolazite do svojih ciljeva.

LJUBAV: Očekuje vas izuzetno lep dan koji ćete provesti zajedno sa svojim partnerom. Uživaćete u romantičnoj atmosferi. Možete da se nadate sreći i ljubavnom ispunjenju.

ZDRAVLJE: Nervni sistem vam je osetljiv. Možete imati manje probleme zbog toga. Preporuka je da maksimalno izbegavate stresne okolnosti i da se potrudite da odmarate dovoljno.
Jarac

Jarac

POSAO: Maksimalno ste posvećeni poslu i za sada vam je jedino važno da na ovom planu ostvarite pomak. Pred vama je faza u kojoj ćete uspeti da realizujete svoje ideje.

LJUBAV: Ukoliko imate partnera odlično se slažete sa njim. Ako ste slobodni, možete da očekujete fatalnu privlačnost sa jednim Lavom koji će pokazati interesovanje ka vama.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate i dobro ste raspoloženi! Današnji dan vam je odlčno postavljen na svim poljima. Potrudite se da iskoristite period koji vam je sudbinski veoma naklonjen.
Vodolija

Vodolija

POSAO: Moguće je da do vas ne dolaze prave informacije i da zato ne vidite jasnu sliku nekih dešavanja. Pazite kome verujete. Izbegavajte da se bilo kome previše poveravate na poslu.

LJUBAV: Moguće je da ste neke stvari koje su vam smetale u odnosu sa partnerom gurali pod tepih, ali to neće tako doveka trajati. U narednom periodu će problemi isplivati na površinu.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta bi mogao da vas prati. Potrudite se da pocečate unos vitamina kao i da dovoljno odmarate. Radite na sebi kao i na stvaranju zdravijih navika u svakodnevnici.
Ribe

Ribe

POSAO: Nemojte da iskušavate sreću na bilo koji način danas jer biste mogli da rizikujete više nego što ste svesni. Potrudite se da se sada posvetite samo rutinskim poslovima.

LJUBAV: Stara ljubav bi mogla ponovo da zakuca na vaša vrata. Očekuje vas susret sa osobom koju još uvek niste do kraja preboleli. Moguće je da će to u vama probiti neke barikade.

ZDRAVLJE: Povedite računa o srcu koje bi moglo da bude naglašeno kao vaša slaba tačka. Izbegavajte stresne okolnosti. Ako imate probleme sa tahikardijom javite se lekaru.