Vučić: Puno novca biće uloženo u gradnju puteva u istočnom delu Srbije, desetine miliona evra za hemijsku industrijsku zonu

29.12.2020

14:57

0

Predsednik poručuje da je hemijska industrijska zona Prahovo od ključnog značaja

Pixabay

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da je država spremna da uloži desetine miliona evra u izgradnju hemijske industrijske zone u Prahovu. On je odgovarajući na pitanja novinara rekao da će puno novca biti uloženo i u gradnju puteva u istočnom delu Srbije.

– Završava se projekat za Dunavsku magistralu koja će kao brza saobraćajnica ići od Požarevca do Velikog Gradišta, Golupca i Donjeg Milanovca. Ipak, za nas je od ključnog značaja hemijska industrijska zona Prahovo, gde smo spremni da uložimo desetine i desetine miliona evra – istakao je Vučić.

Pročitajte još

On je naveo da su za državu Negotin i Kladovo strateški važni gradovi, da je urađeno 12 kilometara puta od Negotina do Zaječara i da će na tom pravcu biti urađeno još devet kilometara.

Vučić je kazao da država želi da pokaže da to nije zaboravljeni deo Srbije i dodao da je to predivan deo naš zemlje i da tu ljudi treba da ostanu, zbog čega država stalno i povećava plate.

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti