NIS poklon-kartice – originalan poklon za sve prilike

22.04.2021

07:04

0

Autor: M.Vu

Posebno iznenađenje za sve one koje su u potrazi za pravim poklonom kojim bi mogli da obraduju svoje poslovne partnere, saradnike ili kolege sa posla

Foto: Promo

Kompanija NIS je pripremila posebno iznenađenje za sve one koje su u potrazi za pravim poklonom kojim bi mogli da obraduju svoje poslovne partnere, saradnike ili kolege sa posla. Reč je o NIS poklon-karticama, jedinstvenom rešenju za sve prilike, u vrednosti od 1.000, 3.000 ili 5.000 dinara, a koje se mogu iskoristiti za kupovinu svih vrsta goriva, kao i ostalih proizvoda iz širokog asortimana dostupnog na NIS Petrol i Gasprom benzinskim stanicama.

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, NIS kartice su dostupne i u vidu QR koda – 100 odsto pouzdano i bezbedno korišćenje, a uvek na dohvat ruke – u mobilnom uređaju.

Rok važenja NIS poklon-kartica je 12 meseci od dana kupovine, a nakon isteka roka, iznos na poklon-kartici se automatski poništava. Koriste se jednokratno i u punom iznosu na koji glase.

Foto: Promo

Za sve dodatne informacije za pravna lica je kontakt mejl adresa: [email protected], a za sva ostala pitanja, na raspolaganju je besplatni korisnički centar NIS-a, 08 0000 8888. Više informacija o NIS poklon-karticama dostupno je i ovom linku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti