Ministarstvo traži najbolje: Za posao s finansijama treba sedam studenata

03.05.2021

10:58

0

Ministarstvo finansija je, u saradnji sa Ekonomskim fakultetom, raspisalo konkurs za sedam radnih mesta namenjenih najboljim studentima tog fakulteta

Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

– Ministarstvo finansija ponovo daje šansu najboljima da se prijave i počnu da razvijaju svoju karijeru radeći za državu. Kao i prošlog puta, kada je posao dobilo šest studentkinja, novih sedam najboljih dobiće posao na određeno vreme, a ako se dobro pokažu, daćemo im šansu da dobiju ugovore i na neodređeno vreme – rekao je ministar finansija Siniša Mali.

Mali je napomenuo da je to primer davanja šanse mladim, posvećenim i vrednim ljudima, koji Srbiju treba da vide kao zemlju u kojoj će ostvariti svoju budućnost, saopštilo je Ministarstvo finansija.

Ministar je naveo da je potrebno troje ljudi za rad u Sektoru za praćenje fiskalnih rizika, dvoje za rad u Sekretarijatu ministarstva i dvoje koji će biti angažovani u Sektoru za finansijski sistem.

Pročitajte još:

– Oni koji prođu konkurs postaće deo tima koji posvećeno i odgovorno vodi računa o javnim finansijama zemlje. Zato su nam potrebni najbolji i nastavićemo da pružamo prilike onima koji su spremni da na ovu šansu ne gledaju samo kao na posao, već kao priliku i za lični i profesionalni razvoj – naglasio je Mali.

Svi zainteresovani mogu da konkurišu slanjem biografije na mejl adresu karijernovođenje@ekof.bg.ac.rs, uz naznaku za koju poziciju se prijavljuju.

Rok za slanje prijava je do petka, 7. maja 2021. godine. Više informacija se nalazi na sajtu Ekonomskog fakulteta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti