Mataruška i Bogutovačka banja ponuđene za 216 miliona dinara

12.04.2021

12:11

0

Najvredniju imovinu prodajnog paketa čine hoteli "Termal", "Mineral" i deo hotela "Žiča", kao i restorani "Cvet", "Kapica" i "Jugoslavija"

Wikipedia/Mihailo Jovanovic

Firma “Mataruška i Bogutovačka banja” u stečaju, u čijem vlasništvu je više hotela, restorana i turističkih objekata u ovim banjskim mestima, ponuđena je na prodaju po početnoj ceni od 216,5 miliona dinara, objavila je danas Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.

Najvredniju imovinu prodajnog paketa čine hoteli “Termal”, “Mineral” i deo hotela “Žiča”, restorani “Cvet”, “Kapica” i “Jugoslavija”, vile “Kozara”, “Triglav”, “Stolovi”, objekti “Staro kupatilo” i “Novo kupatilo”, depandansi “Mineral” i “Cvet”.

Paket dopunjuju zgrada Poliklinike, Stara upravna zgrada i više ostalih objekata, pokretna imovina, umetničke slike i pravo korišćenja zemljišta.

Pročitajte još

Javno nadmetanje ovu firmu čiju imovinu čine objekti koji se prodaju u viđenom stanju zakazano je za 12. maj, a održava se prvi put.

“Mataruška i Bogutovačka banja” je firma koja je u stečaju od 2016. godine, a rešenje o bankrotstvu doneto je 2017. godine.

 

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti