Napadnuta ekipa Hitne pomoći: Pacijent nasrnuo nožem na medicinskog tehničara jer mu je tražio da stavi masku!

27.10.2021

05:10

1

Autor: J. S. J.

Pacijent je sve vreme kašljao i kada mu je tehničar rekao da mora da stavi masku, izvadio je nož i nasrnuo je na njega

Napadnuta ekipa Hitne pomoći: Pacijent nasrnuo nožem na medicinskog tehničara jer mu je tražio da stavi masku!
Hitna pomoć - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Jutros oko 5 ujutro dogodio se incident u Ulici Despota Stefana kada je pacijent napao medicinskog tehničara Hitne pomoći.

On je, naime, nasrnuo nožem na medicinskog tehničara jer mu je on rekao da stavi masku, rekli su iz Hitne pomoći za TV Prva. 

-Razlog je što je pacijent kašljao, naš tehničar ga je zamolio da stavi masku, on je rekao da ne veruje u maske i ne veruje u mere, izvadio nož i pošao da ga ubode. Hvala bogu sve se dobro završilo, pozvali smo MUP, koji je intervenisao- navela je doktorka Ivana Stefanović za RTS.

Prema njenim rečima, načelnik je pitao da li je potrebno druga ekipa da se pošalje jer se pacijent žalio na bol u grudima, međutim on je sve odbio.

Stefanovićeva je rekla da su upravo dobili poziv gde pacijent pita ko će njega da odveze u Dom zdravlja da mu se izmeri temperatura, jer nema u kod kuće toplomer.

-Pandemija traje skoro dve godine, minimum je da svi u kući imamo toplomere i da možemo da izmerimo temperaturu u interesu opšteg zdravlja -navela je doktorka.

Stefanovićeva je rekla da je neophodno da izmerite temperaturu i nosite maske kada dođe ekipa Hitne pomoći, bez obzira na uverenja, jer ako se razbole lekari ko će onda pomagati građanima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike