Lepa vest za građane Savskog venca: Opština daje besplatne termine u Sportskom selu

24.03.2023

14:12

0

Autor: Lj. S.

Ovaj kompleks je "ušuškan u zelenilu" i nudi različite sportsko-rekreativne sadržaje za čitave porodice

Lepa vest za građane Savskog venca: Opština daje besplatne termine u Sportskom selu
Copyright Opština Savski venac

Opština Savski venac saopštila je danas da je omogućila besplatne termine za sport i rekreaciju u kompleksu Sportsko selo, u Deligradskoj ulici, stanovnicima te opštine.

- Briga o građanima prioritet je rukovodstva Opštine Savski venac, koje se trudi da omogući što više besplatnih sportsko-rekreativnih sadržaja za sve uzraste - navodi se u saopštenju Opštine Savski venac.

Kako su istakli, multifunkcionalni kompleks Sportsko selo "ušuškan je u zelenilu" i nudi različite sportsko-rekreativne sadržaje za čitave porodice.

Opština Savski venac
 

Dodali su da pored osnovnih škola sa teritorije opštine, koje sredom i četvrtkom imaju besplatne termine za organizovane posete i korišćenje sadržaja Sportskog sela, svim građanima Savskog venca besplatno su na raspolaganju otvoreni tereni za odbojku, košarku i fudbal, radnim danima od 15 do 17 časova, uz prethodnu rezervaciju na broj telefona 062/680-820.

- Sportski tereni koji se nalaze u okviru Sportskog sela pre nekoliko godina su i kompletno obnovljeni, a uz adekvatno održavanje i domaćinsko upravljanje kompleks je ponovo postao omiljeno mesto za sportiste, rekreativce, decu i roditelje sa naše opštine - navodi se u saopštenju.

Opština Savski venac
 

Kako su saopštili, u sadržajima Sportskog sela ove nedelje su uživali učenici trećeg i četvrtog razreda OŠ "Petar Petrović Njegoš".

- Pozivamo i ostale osnovne škole sa Savskog venca, koje još uvek nisu koristile ovu mogućnost, da rezervišu besplatan termin i učenicima omoguće sportske aktivnosti na terenima Sportskog sela - ističe se u saopštenju Opštine Savski venac.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike