Počeo "Beer fest": Tomi Emanuel otvorio festival piva - Bajaga razgalio publiku (FOTO)

18.08.2022

20:38

0

Autor: 24sedam

Festivala piva slavi 300 godina pivarstva u Srbiji, te je na Bir Festu tim povodom prisutno 300 različitih etiketa piva

Počeo  "Beer fest": Tomi Emanuel otvorio festival piva - Bajaga razgalio publiku (FOTO)
bir fest (3) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Večeras u 18 časova "Beer fest" otvorio je kapije za svoje sugrađane i posetioce iz celog sveta, a festival je počeo koncertom internacionalne zvezde Tomija Emanuela

Emanuel je svojim nastupom oduševio brojne posetioce festivala piva koji slavi 300 godina pivarstva u Srbiji, te je na Bir Festu tim povodom prisutno 300 različitih etiketa piva!

Pored Tomija Emanuela na ovogodišnjem Bir festu nastupiće: Kosheen, Bajaga i Instruktori, Hladno pivo, Konstrakta, Senidah, Massimo Savić, Nipplepeople, Psihomodopop, Love Hunters, E-play, Blaža i Kljunovi, DLM, Queen Real Tribute, Bijelo dugme tribute, Atomsko Sklonište i drugi, potvrđeno je da se programu u nedelju pridružuju i legende beogradskog asfalta, Sunshine! 

Večeras su na programu između ostaloh i nastupi Bajage i Instruktora, Hladnog piva.

Neposredno pred nastup u kratkom razgovoru za medije Momčilo Bajgić je istakao ne zna koja je tajna njegovih pesama, ali da najbolje numere radi na emocijama.

- Ne znam koja je tajna mojih pesama, ali mi je mnogo drago što na naše nastupe dolazi publika od 7 do 77 godina. Lep je osećaj kad vidim decu u publici na koncertima, ne znam u čemu je tajna. Očito da pravim pesme koje prolaze kod svih. Najbolje pesme se rade na emociju, rekao je Bajagić.

Organizatori su, zbog, kako se navodi, ogromnih problema sa internet konekcijom, objavili da su svi ulazi otvoreni bez uslova za konzumaciju.

Piće i hrana na šankovima može da se kupi gotovinom.

Gledano u brojkama, Beer fest ove godine će trajati 4 umesto 5 dana, kako je bilo svake godine, nastupe će imati više od 50 bendova na 4 bine, očekuje se ukupno 500 000 posetilaca.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike