24SEDAM PANČEVO: Od ponedeljka nove cene! Evo koliko će koštati vožnja u jednom smeru od Beograda do Pančeva

23.07.2022

08:20

0

Autor: 24sedam

Pantransport nije menjao cene karata u gradskom saobraćaju od 2018. godine

24SEDAM PANČEVO: Od ponedeljka nove cene! Evo koliko će koštati vožnja u jednom smeru od Beograda do Pančeva
Pančevački most - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Cena karte od Pančeva do Beograda će od ponedeljka, 25. jula, koštati 250 dinara u jednom smeru, odnosno 400 dinara u oba, dogovorili su Grad Pančevo i Pantransport.

Direktor ovog saobraćajnog preduzeća, Voja Savičić, kaže da su se na ovaj korak odlučili jer su svesni da svako povećanje cena usluga utiče na budžet građana, objavila je RTV Pančevo.

Od 20. jula u primeni je novi cenovnik pojedničanih povratnih karata u međumesnom saobraćaju, kaže Savičić, pa su pojedine cene povećane. Na predlog Grada Pančeva odlučili su da cena karte za Beograd od 25. jula ponovo bude 250 dinara.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

- Na predlog našeg javnog partnera Grada Pančeva, održali smo sastanak gde smo razmatrali efekat povećanja cene karata i doneli zajedničku odluku da privremeno stavimo van snage primenu cenovnika od 20. jula kada je u pitanju međumesna linija Pančevo - Beograd. To znači da će od ponedeljka, 25. jula, kada je u pitanju ta linija cene karata biti stare, 250 u jednom smeru, odnosno 400 dinara povratna. Napominjem da svi redovni studenti i đaci sa prebivalištem na teritoriji grada Pančeva mogu ostvariti pravo na kupovinu mesečne karte po povoljnoj ceni koja je trenutno 2.424 dinara - navodi Voja Savičić, direktor Pantransporta.

Savičić naglašava da su i cene karata za đake i studente veoma povoljne i da se misli i na porodice koje imaju više đaka, odnosno studenata.

Pantransport nije menjao cene karata u gradskom saobraćaju od 2018. godine, iako se menjala cena derivata, navodi RTV Pančevo.

Promo/ Grad Pančevo
 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RTV Pančevo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike