Oni su danas bili najupečatljiviji: Mladenci Vesna i Nenad mamili su poglede svih na "Kolektivnom venčanju" (FOTO)

29.05.2022

10:45

0

Ispred Starog dvora u Beogradu danas je čak 20 parova zajedno izgovorilo sudbonosno "da"

Oni su danas bili najupečatljiviji: Mladenci Vesna i Nenad mamili su poglede svih na "Kolektivnom venčanju" (FOTO)
kolektivno venčanje (5) - Copyright 24sedam/Jovana Beloica

Na tradicionalnoj manifestaciji "Kolektivno venčanje" koja je danas održana ispred Starog dvora u Beogradu, među parovima koji su rekli sudbonosno "da", najoriginalniji i najupečatljiviji zbog svoje odeće bili su Vesna i Nenad Martinović.

Za tradicionalan način oblačenja na ovaj poseban dan, par se odlučio zbog toga što im je život upravo protkan - folklorom.

24sedam/Jovana Beloica
Vesna i Nenad Martinović

Vesna je na dugu klasičnu čipkanu venčanicu dodala originalne detalje, a to je bordo jeleče, kao i cvet u kosi, te je time pokazala kako spoj tradicionalnog i modernog itekako može da bude lep.

S druge strane, Nenad se odlučio da se "od glave do pete" obuče u potpunosti tradicionalno, te je na nogama imao opanke, zatim belu košulju sa cvetnim vezom i prsluk i jeleče u bordo boji, a na glavi šajkaču.

Martinovići za 24sedam kažu kako su se upoznali pre nekoliko godina u Novom Sadu.

- Spojila nas je ljubav prema folkloru. Nenad igra u KUD-u u Kostolcu, odakle je i rodom, a ja u Lazarevcu. Upravo zato što volimo taj javni nastup i da se širi osmeh i ljubav, odlučili smo se da izgovorimo "da" na ovakvoj vrsti manifestacije - ispričala je mlada Vesna.

24sedam/Jovana Beloica
Vesna i Nenad Martinović

Ni kiša koja je danas padala baš dok je trajala svečanost, im nije pokvarila raspoloženje, jer kako i sami kažu, bitno je da se širi pozitivna energija.

- Nas dvoje imamo razne hobije, te bi se moglo reći da "Imamo života za još dva života". Godine nisu prepreka za bilo šta, bitno je samo da to želite i volite - zaključio je ovaj par za naš portal.

Podsetimo, danas je uprkos kiši i lošem vremenu ispred Skupštine grada Beograda više od dvadesetak parova izgovorilo sudbonosno "da", na tradicionalnoj manifestaciji "Kolektivno venčanje", koja se održala po 22.put.

Svi parovi su bili sređeni, nasmejani i spremni za ovaj veliki dan u životu. Generacije su među parovima raznolike, te je tako bilo i starijih i mlađih koji su odlučili da baš na "Kolektivnom vencanju" stupe u brak s voljenom osobom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike