Pomak u istrazi: Kamere snimile Splićanina kako izlazi iz beogradskog kluba?!

02.01.2022

12:18

1

Matej je nestao u noći između četvrtka na petak

Pomak u istrazi: Kamere snimile Splićanina kako izlazi iz beogradskog kluba?!
gotik klub matej - Copyright Google Maps/MUP RH

Nadzorne kamere navodno su snimile Splićanina Mateja Periša (27) kako izlazi iz kluba i spušta se stepenicama ka jednom splavu, prenosi jedan beogradski medij.

Podsećamo, mladić je nestao u noći između četvrtka na petak, odnosno oko 2.30 časova.

On je u Beograd došao sa sedmoricom prijatelja i najpre su otišli na večeru u jedan restoran u Beton hali, a onda u klub "Gotik".

Kako tvrde njegovi prijatelji, sve je bilo u najboljem redu u klubu, a Mateja se u jednom trenutku uputio do toaleta i više se nije vratio. Drugovi su počeli da ga traže, ali su pomislili da je možda otišao negde sa nekom devojkom.

Ipak, začudilo ih je, kada su kratili iz kluba, što Matej nije poneo jaknu, ali su odlučili da sačekaju do jutra pre nego što alarmiraju policiji.

Kada se ni tog jutra nije pojavio u apartmanu, shvatili su da je đavo odneo šalu i pozvali su policiju.

Menadžer potvrdio priču

Iz kluba su takođe potvrdili da nije bilo incidenata, te da su prijatelji prečešljali ceo klub, a da je policija tražila snimke sa sigurnosnih kamera.

Profimedia
 

Na terenu je danas i rečna policija koja pretražuje taj teren. U popodnevnim časovima u Beograd bi trebalo da stigne i otac nestalog mladića, Nenad.

- Poslednji put smo se čuli oko 17 časova, ništa nije bilo neobično tokom razgovora. Ništa nije ukazivalo da će se dogoditi ovo što se dogodilo - rekao je otac za Tanjug i dodao:

- Hiljade ljudi se javilo da ponudi pomoć. Jedan čovek iz Beograda, koga ne poznajem, javio se i ponudio da mi ustupi svoj stan na Zelenom vencu. Svima zahvaljujem na saosećanju, ali najvaznija je informacija. Zato molim sve koji nešto znaju da jave policiji, makar i anonimno, da bismo saznali šta se dogodilo - objasnio je otac.

I ranije slavili Novu godinu u inostranstvu

Matej je diplomirani ekonomista i bivši vaterpolista. 

U Beograd je došao sa svojim prijateljima uoči dočeka Nove godine, među kojima je i njegov najbolji drug još iz osnovne škole.

- I ranije je slavio Novu godinu van Hrvatske. Bio na dočeku u Pragu, Budimpešti, a sada prvi put u Beogradu - objašnjava njegov otac.

Mole se svi koji imaju bilo kakvu informaciju da obaveste policiju ili da jave na broj telefona: +38598432700.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike