Otac nestalog Splićanina danas stiže u Beograd: Znao sam da nešto nije u redu čim su mi rekli...

02.01.2022

07:32

0

Poslednji put svi su bili zajedno u beogradskom klubu Gotik gde je on u nekom trenutku provoda otišao do toaleta i nije se vratio

Otac nestalog Splićanina danas stiže u Beograd: Znao sam da nešto nije u redu čim su mi rekli...
matej-peris3 - Copyright MUP RH

Potraga za Matejom Perišem (27) nestalim uoči Nove godine i danas se nastavlja. Naime, mladić je sa društvom došao u Beograd, ali i njemu već dva dana nema ni traga ni glasa.

Zbog toga njegov otac Nenad danas dolazi u Beograd.

- Kad mi je Matejev prijatelj preko ćerkinog Instagrama zatražio broj mobilnog nakon dočeka Nove godine, odmah sam znao da nešto nije u redu, a naročito kada mi je rekao da je Matejev telefon isključen - ispričao je juče za hrvatske medije otac nestalog mladića, vaterpolo sudija i dugogodišnji radnik splitskog Nastavnog zavoda za javno zdravlje Nenad Periš.

 

 

Poslednji put svi su bili zajedno u beogradskom klubu Gotik gde je on u nekom trenutku provoda otišao do toaleta i nije se vratio.

Sedmoro bilo u klubu Gotik

Njih sedmoro došlo je iz Hrvatske, te su najpre otišli u jedan beogradski restoran na večeru, a onda su spontano odlučili da produže u klub.

- Nismo znali gde ćemo posle. Videli smo da se čeka na ulaz u Gotik, da je klub, odlučili smo da pričekamo, onda smo ušli smo unutra i sve je bilo u najboljem redu. Nikakvih sukoba nije bilo u klubu - objašnjava Matejev drug, sve od početka i dodaje:

 - Matej je u jednom momentu otišao - da napravi đir, do toaleta, ili je video neke ženske, pa otišao da priča sa njima. Nakon toga 20, 30 minuta shvatimo da se on još nije vratio. Počinjemo da ga tražimo po klubu, da idemo do vrata, po toaletima, da ga tražimo, ali ga nismo našli. Uzimamo jakne i shvatamo da on uopšte nije uzeo svoju - kaže, dodajući da je njegova ostala u garderobi, sa ostalim jaknama: - A njega nema nigde!

On navodi da su prijatelja tražili oko sat vremena.

- Mislili smo da je eventualno otišao s nekom devojkom, nismo hteli da odmah dižemo paniku. Otišli smo do apartmana, malo da odmorimo. Mislili smo da će se ujutro javiti ili ćemo ići u policiju - kaže prijatelj nestalog momka.

Potvrđuje da mu je mobilni telefon isključen sve vreme, ističući da mu se svaki trag gubi u klubu, ne negde van. Dodaje i da je porodica u Splitu obaveštena.

Otac u neverici

Otac nestalog Mateje u neverici je što niko nije uspeo da vidi odlazak njegovog sina iz kluba u kome je slavio doček, kao ni to da posle toga nema baš nikakvih tragova tuče i incidenta koji bi nagovestili da je možda bio napadnut.

– Muče me neke dileme: ispred kluba i u klubu nema nikakvih tragova krvi, kose ili bilo čega što bi ukazivalo na sukob. Nije mi jasno da niko od osoblja "Gotika" nije video kada je i gde je otišao moj sin. Apsolutno ništa, kao ni gosti koji su bili ispred kluba. Tuče nije bilo, nikakvog incidenta, a Mateja nema. Izuzete su sve kamere u "Gotiku" i na okolnim objektima i putevima koje se sada pregledaju, valjda će one otkriti nešto – nada se otac koji pohvaljuje rad i saradnju beogradske policije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike