Promena prevoza na Zvezdari: Radovi izmenili trasu jedne linije

13.04.2021

15:30

0

Autor: J. V.

Sekretarijat za javni prevoz je saopštio da se izvode radovi na izgradnji transportnog sistema za prenos toplotne energije od sanitarne deponije Vinča do toplane "Konjarnik"

M.M./ATAImages

Tokom izvođenja radova na izgradnji transportnog sistema za prenos toplotne energije od sanitarne deponije Vinča do toplane “Konjarnik”, u ulicama Živka Davidovića, Prvomajskoj i Hazarskoj (Mali Mokri Lug), na Zvezdari, doći će do promena u radu linije 310, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi će se izvoditi po fazama i to:

Faza 1 – Zatvaranje kolovoza Ulice Živka Davidovića na delu od Ulice Rebeke Vest do zone raskrsnice sa ulicama Prvomajskom i Narodnog fronta (uključujući i samu raskrsnicu), u periodu od 14. do 20. aprila.

Tokom izvođenja radova u ovoj fazi, vozila sa linije 310 će saobraćati sledećim ulicama: Ustaničkom, Bulevarom kralja Aleksandra, saobraćajnicom kojom se posle lokalne pijace dolazi iz Bulevara kralja Aleksandra u Ulicu narodnog fronta, Narodnog fronta, Pavla Vasića, 20. oktobra, Narodnog fronta, Bosanskom, Bulevarom kralja Aleksandra, Ustaničkom i dalje redovno.

Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti sva postojeća, kao i privremena stajališta:

– „Narodnog fronta 1” – u Ulici Pavla Vasića na poziciji ispred objekta sa kućnim brojem 2B;

– „Simonidina 1” – u Ulici Pavla Vasića na poziciji neposredno ispred raskrsnice sa Simonidinom ulicom;

– „Marka Tajčevića 1” – u Ulici Pavla Vasića na poziciji neposredno ispred kućnog broja 30 (ispred raskrsnice sa Ulicom Marka Tajčevića).

Pročitajte još:

Faza 2 – Zatvaranje kolovoza Prvomajske ulice na delu od zone raskrsnice sa ulicama Živka Davidovića i Narodnog fronta do zone raskrsnice sa Hazarskom ulicom, u periodu od 21. aprila do 12. maja.

Tokom izvođenja radova u ovoj fazi vozila sa linije 310 će saobraćati ulicama Živka Davidovića, Narodnog fronta, Bosanskom, Slobodana Lale Berberskog i dalje redovno. Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti privremena stajališta:

– „Prvomajska” – u Bosanskoj ulici neposredno ispred zone raskrsnice sa Hazarskom ulicom;

– „Mage Magazinović” – u Bosanskoj ulici neposredno ispred zone raskrsnice sa Ulicom Mage Magazinović.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti