Heroju Argentine sa Mundijala se ne piše dobro? Montijel optužen za silovanje, žrtva iznela užasne detalje!

17.05.2024

16:39

0

Autor: A. Š.

Fudbaler Sevilje na pozajmici u Notingem Forestu moraće na sudu da dokazuje nevinost

Heroju Argentine sa Mundijala se ne piše dobro? Montijel optužen za silovanje, žrtva iznela užasne detalje!
Gonzalo Montijel - Copyright Profimedia/ADIL BENAYACHE/SIPA

Jedan od heroja Argentine sa prošlog Mundijala u Katartu Gonzalo Montijel već više od godinu dana živi sa teretom teške optužbe za užasan čin silovanja.

Prošle godine lokalna manekenka obratila se sudu u Buenos Ajresu za zahtevom da se pokrene postupak protiv fudbalera Sevilje na pozajmici u Notingem Fotresu, zbog navodnog seksualnog zlostavljanja na proslavi njegovog rođendana 2019. godine.

Argentinski reprezentativac će zbog toga sredinom septembra na sudu morati da dokazuje svoju nevinost, a prethodno će u domovini morati da prođe i psihološku proveru.

Naravno, Montijel od prvog dana negira sve optužbe, a njegova navodna žrtva nedavno se u javnosti pojavila sa video ispovešću u kojem je ispričala detalje navodnog čina silovanja.

- Ja sam Karolina, manekenka i hostesa koja je preživela grupno silovanje čiji je glavni počinilac Gonzalo Montijel, čovek koji je postigao poslednji gol na Svetskom prvenstvu. Slavio se njegov rođendan i pozvao me je kući. Upoznali smo se, a oni su me drogirali dok nisam izgubila svest. To je dokazano tokom istrage, to i da sam vrištala tokom žurke. Gonzalo me je silovao. Dugo sam tražila advokate jer niko nije hteo sa mnom na sud, svi su hteli da se nagodim - navela je ona tada.

Podsetimo, navodni zločin odigrao se u vreme kada je Montijel bio fudbaler matičnog River Plejta. On je 1. januara pravio rođendansku žurku, koja bi na kraju mogla da ka košta i slobode, s obzirom da mu preti zatvorska kazna ukoliko se njegova krivica dokaže.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike