Sad ga čuva osam policajaca! Marko Miljković potvrdio: Jesam to uradio i satima sam ovde, zamolite Lunu da angažuje advokata!

13.05.2024

22:30

3

Drama ne jenjava

Sad ga čuva osam policajaca! Marko Miljković potvrdio: Jesam to uradio i satima sam ovde, zamolite Lunu da angažuje advokata!
Marko Miljković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dvojica policajaca dovela su večeras bivšeg zadrugara Marka Miljkovića u Urgentni centar sa lisicama na rukama. On je na sebi imao pocepanu majicu i čekao je na pregled posle okršaja s komšijama.

Vremenom, međutim, pridružilo im se još šest pripadnika policije, a Marko je preko medija na licu mesta zatražio od supruge Lune Đogani da akonto svega angažuje advokata.

- Istina je, bacio sam 60 jaja na njihovu terasu, slobodno to napišite; satima sam ovde, ne znam gde će još da me vode, samo zamolite Lunu da angažuje advokata i da me izvuče iz policije - rekao je vidno izrevoltiran on za „Informer".

Podsetimo, Miljković je prethodno na svom Jutjubu objavio kako su dvojica policajaca u njegovom stanu, zbog spora s komšilukom iznad.

„Bacaju smeće i pomije ovde!"

- Sad ćemo sve lepo da snimimo i objavimo. Stan gore iznad mene je nesavesno, bez odobrenja od mene, prosipao svoje smeće i pomije ovde po mojoj terasi i ja moram da čistim. Posle toga sam lično uzeo 30 jaja sa pijace i bacio u stan gore, koji se nalazi na trećem spratu. Ja, lično. Odgovaraću za to ako bude trebalo i da platim sve - govorio je glasno, između ostalog, on.  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike