Vulkanova preporuka za čitanje – vreme je za ljubav: Priče koje se ne zaboravljaju (FOTO)

17.05.2024

13:30

0

Najnoviji naslovi Vulkan izdavaštva osvojili su srca brojnih čitalaca – saznajte zašto

Vulkanova preporuka za čitanje – vreme je za ljubav: Priče koje se ne zaboravljaju (FOTO)
Copyright Promo/Vulkan

Vulkan izdavaštvo preporučuje romane o ljubavi koji su postali bestseleri i Booktok hitovi širom sveta, ostavljajući snažne poruke ali i nudeći uzbudljive priče i preokrete koji ostavljaju bez daha. Naslovi kojima ćete se iznova vraćati dostupni su na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Autorka Džesika Redland obradovala je čitaoce bestselerom Tamo gde te ljubav čeka, koji je prodat u više od milion primeraka širom sveta. Svi koji vole romantične priče, pune dirljivih momenata, uživaće u inspirativnom ljubavnom romanu koji u središte priče stavlja Samantu, čiji će se život zauvek promeniti kada se sprijatelji sa usamljenim udovcem Tomom. Srećna što je pronašla nešto što će joj skrenuti pažnju sa porodičnih svađa i provodadžisanja, Samanta se zaklinje da će ispuniti snove Tomasa i njegove žene Gvendolin o tome da vrate nekadašnji sjaj centru za spasavanje ježeva. Dok se sa uživanjem baca na zadatak, Sem polako shvata da je moguće pronaći ključeve ljubavi i sreće, čak i kada to najmanje očekujemo.

Promo/Vulkan
 

Dirljivu priču Lise Hobman Druga šansa za ljubav u dahu će pročitati ljubitelji romana Emili Henri, Džodžo Mojes, Džasmin Gilori... Nakon što je dugo patila zbog tajne neuzvraćene ljubavi, glavna junakinja Mili Tredavej je konačno pronašla muškarca sa kojim želi da provede ostatak života. Hari je lep, zgodan i uspešan i Mili se sa njim oseća kao princeza – sve dok vereniku ne uruči jedinstven rođendanski poklon koji će staviti tačku na njihove planove za zajedničku budućnost. Osam meseci kasnije Mili se vraća na škotsko ostrvo Skaj da bi prisustvovala venčanju najbolje drugarice Džuls: sama, slomljenog srca, i sa stomakom do zuba. Upoznaje Džulsinog brata, šarmantnog i saosećajnog Dekstera, ali odlučuje da ostavi romantični život po strani i da umesto toga postane najbolja samohrana mama na svetu. Međutim, Harijev iznenadni telefonski poziv izbaciće je iz ravnoteže, primoravši je da preispita svoje planove i odluke.

Promo/Vulkan
 

BookTok senzacija Ljubav bez pravila autorke bestselera Sare Kejt, koja je ušla u kategoriju Best of BookTok, donosi mnogo uzbuđenja. Reči Emersona Granta su sve što je glavnoj junakinji potrebno – ona je za njega savršena, besprekorna ljubimica, obožavana i njegova. Ona je slomljena i ranjena, jer ju je bivši partner emocionalno zanemarivao. A samo je želela da joj neko kaže da je dovoljno dobra. Igrom slučaja dobila je novi posao, ali i šefa koji je baca na kolena i tera je da radi stvari koje prava sekretarica nikada ne bi uradila. Sara Kejt u svaku stranicu svojih provokativnih romana upliće složene likove, srceparajuće priče i zabranjenu romansu. Nastoji da rizikuje i pruži čitaocima iskustvo koje je podjednako uzbudljivo i osnažujuće, a njeni preokreti ostavljaju bez daha.

Promo/Vulkan
 

Najnoviji naslovi Vulkan izdavaštva osvojili su srca brojnih čitalaca – saznajte zašto.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike