Beba pala sa četvrtog sprata na drugi: Klizila po limenom krovu, nastala panika u celom kvartu, akcija spasavanja postala viralna (VIDEO)

30.04.2024

18:04

0

Policija je saopštila da je devojčica pala dok ju je majka dojila na balkonu

Beba pala sa četvrtog sprata na drugi: Klizila po limenom krovu, nastala panika u celom kvartu, akcija spasavanja postala viralna (VIDEO)
Copyright Printscreen Twitter/sirajnoorani

Sedmomesečna beba koja je pala sa četvrtog na drugi sprat izazvala je paniku predgrađu indijskog grada Čenaja.

Prolaznici koji su se našli u tom trenutku na mestu događaja udružili su se da spasu bebu, a snimak koji je tada nastao postao je viralan na društvenim mrežama.

U snimku koji je nastao u predgrađu Avadiju vidi se beba kako leži na ivici limenog krova stambene zgrade dok uspaničeni muškarci pokušavaju da budu brzi i odnesu je na bezbedno pre nego što sklizne dalje.

U snimku se čuju vrisci posmatrača dok tri muškarca pokušavaju da se popnu sa prvog sprata i dođu do bebe, a ostali drže posteljinu da uhvate bebu ako se oklizne.

Na kraju jedan muškarac uspeva da dođe do bebe i odnese je na sigurno.

Policija je saopštila da je beba pala dok ju je majka dojila na balkonu i da joj je ćerka iskliznula iz ruku kad se sagla da dohvati mop.

- Pala je kada ju je majka dojila. Video i spasavanje su autentični. Nismo dobili nikakvu formalnu žalbu. Dete je dobro - navodi se u saopštenju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike