Nađ kritikuje posle premijerne pobede na klupi Partizana: Da nije Jovanovića…

12.05.2024

20:23

0

Autor: A. Š.

Trener crno-belih priznaje da je zadovoljan samo rezultatom protiv lučanske Mladosti

Nađ kritikuje posle premijerne pobede na klupi Partizana: Da nije Jovanovića…
Albert Nađ - Copyright MN Press

Partizan je konačno prekinio crni niz bez pobede u Superligi Srbije, ali su crno-beli ponovo prikazali niz manjkavosti koje su neretko tokom meča sa lučanskom Mladosti izazivale i zvižduke malobrojne publike na stadionu u Humskoj.

Uprkos, na kraju ubedljivoj, premijernoj pobedi na klupi Valjka (3:0), trener Albert Nađ priznao je da nema mnogo stvari kojima može da bude zadovoljan.

- Možemo da budemo zadovoljni samo rezultatom. Mislim da smo imali dominaciju u prvom poluvremenu, ali isto tako mislim da je protok lopte bio spor – kazao je Nađ i dodao:

- Mladost se u prvom poluvremenu izuzetno dobro branila, vratila se na 25-30 metara gde mi nismo imali protok lopte kakav je bio u Kruševcu gde smo imali mnogo više šansi, a nismo uspeli da ostvarimo pobedu.

Nekadašnji kapiten Partizana je posebno istakao još jednu sjajnu partiju golmana Aleksandra Jovanovića.

- Ne znam koji već put, fantastično je reagovao kod rezultata 1:0 za nas, odbranio zicer Lučanima i to se ponavlja od početka prvenstva praktično. Moramo da budemo objektivni i reći da nije njega, verovatno bismo sada pričali o nekoj drugoj poziciji na tabeli. Sve u svemu moramo da popravimo mnogo - istakao je Nađ.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike