XBOCT: "KuroKy je sve upropastio kada je došao u NAVI"

15.05.2024

17:39

1

Teške reči

XBOCT: "KuroKy je sve upropastio kada je došao u NAVI"
NAVI - Copyright RUR/NAVI

Bivši Dota 2 profesionalac i streamer Oleksandr "XBOCT" Daškevič nedavno je razgovarao o raspadu originalnog NAVI sastava, koji je osvojio prvi International u istoriji. XBOCT tvrdi da je sve pošlo po zlu kada se ekipi pridružio Kuro "KuroKy" Takasomi, ali nije podelio nikakve konkretne detalje.

- Puppey nas nije pritiskao. Ali, mogu da kažem da smo imali savršen tim pre nego što se KuroKy pridružio. On je sve upropastio. Bilo je zabavno u početku ali su se ubrzo pojavili veliki problemi - kaže XBOCT, a prenosi RUR.

XBOCT je nastupao za NAVI od 2010. do 2015. godine. U ovom periodu osvojio je zlato na TI1 i srebrne medalje na sledeća dva Internationala. Do 2018. godine je bio trener NAVI-a, a tada se i penzionisao.

KuroKy se pridružio sastavu 2013. godine, a 2014. je prešao u Team Secret, nakon TI4. Osvojio je sedmi International kao kapiten Team Liquida, a danas nastupa za Nigma Galaxy. Nakon njegove prve TI titule 2017. godine, KuroKy i ekipa nisu uspeli da ostvare nikakve značajne rezultate.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RUR

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike