Nikola Rokvić prolazi kroz krajeve vukova: Ovo nije jedini izazov sa kojim se pevač susreo 26. dana pešačenja (FOTO)

17.05.2024

10:19

0

Ima i podršku

Nikola Rokvić prolazi kroz krajeve vukova: Ovo nije jedini izazov sa kojim se pevač susreo 26. dana pešačenja (FOTO)
Copyright Instagram printscreen/nikolarokvic

Nikola Rokvić već 26 dana pešači do Egine gde će se pokloniti moštima Svetog Nektarija Eginskog. Pevač svakodnevno na društvenim mrežama otkriva kako protiče njegova misija, te je sada otkrio da je juče prolazio kroz dolinu vukova.

- Idemo ka krajevima gde ima vukova kaže moj brat - napisao je Nikola uz sliku sa njegovim drugom koji ga prati u ovom delu.

Instagram printscreen/nikolarokvic
 

Međutim, tu nije bio kraj njegovim mukama, te su ubrzo stigli do nabujale reke preko koje su morali da pređu, pa je Rokvić odlučio da postavi nekoliko veliki kamena i tako im omogući bezbedniji prelazak.

Instagram printscreen/nikolarokvic
 

Podsetimo, pre dva dana pevač je obradovao vešću da je prvi cilj fondacije "Porodica" ispunjen, te da su sakupljena sredstva za obnovu dečije onkolgije u Beogradu, dok je naredni korak obnova dečije onkologije u Nišu. 

- Ljudi, uspeli smo! Prvi od naših ciljeva je ostvaren, skupili smo sredstva da pedijatrijsku onkologiju, ali ne smemo da stanemo. Idemo dalje, nastavljamo da prikupljamo novac, a sledeći cilj je prikupljanje novca za dečiju onkologiju u Nišu. Danas je 24. dan, a ja nastavljam putem Egine. Danas proslavljamo svetski dan porodice, a mi vam želimo da je čuvate i negujete kao nešto najvrednije - poručili su Bojana i Nikola.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike