Prva ispovest žene Ljube Perućice posle porođaja: Plašim se da ću biti dosadna majka, koja stalno proverava dete!

11.12.2023

08:30

0

Progovorila je i o drugom detetu

Prva ispovest žene Ljube Perućice posle porođaja: Plašim se da ću biti dosadna majka, koja stalno proverava dete!
Katarina Kolozeus, Ljuba Perućica - Copyright G.G./ATAImages

Supruga pevača Ljubomira Ljube Perućice Katarina Kolozeus je pre mesec dana na svet donela prvo dete, sina Alekseja, a sada je za 24sedam sabrala utiske i iznela detalje iz porodičnog života.

Bivša voditeljka kaže kako se oseća odlično, kao i da nije bila zahtevna trudnica, nego da je u tom periodu bila dosta opuštena. Takođe, smatra i da na neki način previše brine o mališanu. 

- Super se osećam, tačnije nikad bolje mi nije bilo jer je ovo možda i najlepši period u našim životima. Nikada nisam ni bila u posebnom trudničkom raspoloženju, ponašala sam se kao da nisam u drugom stanju, tokom cele trudnoće sam bila opuštena, nisam čitala priručnike i slično. Rekla sam sebi: "Kako su druge žene rađale decu, tako ću i ja". Naravno da su postojali manji stresovi, ali to je bilo vezano na primer za prenatalni test. Kada smo videli da su sve analize u redu, onda smo se i mi opustili - kaže Katarina i nastavlja.

24sedam/Vladan Mišić
Katarina Kolozeus, Ljuba Perućica

 

- Kada je prošao porođaj, ponašam se donekle isto, samo što imam neki neopisivi osećaj odgovornosti, već vidim sebe kao pravu mamu koja stalno brine gde joj je dete, da li je dobro... Juče smo ga ostavili kod mojih na par sati, nešto da završimo, a ja sam svakog sekunda bila uz telefon da pitam kako je, da li je jeo i slično, pa se brinem da ću postati dosadna mama koja će celog života da ga tretira i proverava - naglasila je Katarina, koja smatra da će Ljuba biti stroži od nje:

- Mislim da je dobar tata, ali i da će biti onaj strogi roditelj, a ja onaj popustljiviji. Iako su svi mislili drugačije, kao i ja jer volim da zavodim red i da bude sve po mom. Kada je mališa u pitanju, ja sam ta koja skače i već vidim da ću sve da mu popustim, jer kad sam ugledala sina, znala sam da sam "nadrljala". Ljuba nas može spasiti da nam bude autoritet, inače smo u problemu.

ATAImages/ A.A.
Katarina Kolozeus, Ljuba Perućica

 

"Slabo spavamo zbog bebe"

Bračni par ne spava dovoljno zbog dečaka koja ima malih zdravstvenih problema, tipičnih za bebe.

- Što se tiče buđenja i spavanja, od toga nema ništa. Par dana posle rođenja dobio je grčeve, i onda je to večita borba, svaki dan po ceo dan plače i kuka, ali i to će da prođe. Mali je, mora to da prođe kao i sve bebe, a mi ćemo se onda valjda naspavati kada to sve dođe na svoje - kaže Katarina.

ATAImages/ Antonio Ahel
Katarina Kolozeus, Ljuba Perućica

 

"Gospođe me napale da ne dojim dete"

Na društvenim mrežama Katarinu su nedavno napale žene kako ne doji dete, što je ona demantovala i odgovorila gospođama.

- Dojenje je postala glavna tema, da li da dojim dete ili ne. Glupe komentare su počele da pišu neke gospođe na Instagramu, koje su sebi dale za pravo da o tome govore, a ne znaju ništa. Niti me poznaju, niti žive sa mnom da bi znale šta ja radim. Bogu hvala, dojim svoje dete, do kad ću imati mleka, to niko ne može da zna, srećna sam što ga uopšte imam, neke žene nažalost nisu mogle da imaju mleka nikada - ispričala je Katarina i dodala:

ATAImages/ Antonio Ahel
Katarina Kolozeus, Ljuba Perućica

 

- Meni je to bila želja koja se ostvarila. Znam da je to bitno za bebu, ali ne bežim od dohrane, dajem mu to, a kada nisam u mogućnosti da ga ja dohranim, to učini Ljuba da bi me ostavio da spavam još koji sat. Mislim da u tome nema ništa loše, bebe kad se rode odmah dobiju dohranu, pogotovo ako mama nema mleka ili je porođaj bio carskim rezom, kao moj. Najbitnije je da dete nije gladno, žedno, mokro, već da bude srećno, a mi ćemo se potruditi da od njega napravimo srećnog dečaka.

"Ljuba nije od onih očeva, koji mesecima ne dodirnu dete"

Kolozeusova kaže i kako joj pevač mnogo pomaže oko bebe, odnosno da su se podelili u čuvanju deteta:

- Ljuba se snalazi odlično, on je od prvog dana tu, presvlači ga, pomaže u kupanju. Ništa mu nije teško, odmah je naučio što nije znao, nije od onih očeva, koji mesecima ne dodirnu svoje dete iz straha ili se nešto gade, i tih slučajeva ima dosta. Moj muž je maksimalno posvećen, ali se trudimo da ga ne maltretiramo previše, jer njegov posao je takav da mora da prespava tokom dana da bi radio noću. Ako ne spava redovno, glas mu pukne, ne može posle da peva i da radi posao od kojeg živimo. Malo ga štedimo, ali kad je tu, učestvuje u svemu oko sina.

Ona je istakla i kako bi želela da što pre rade na još jednom detetu.

- Mi bismo zaista voleli da imamo još jedno dete, imam već i neke godine, treba da požurim sa rađanjem drugog deteta, ako Bog da. Ne bih volela da u četrdesetoj rađam decu jer nisam sigurna da bih bila sposobna da brinem o njima kako treba - kaže nekadašnja voditeljka, koja nema ni konflikte sa suprugom:

ATAImages/ Antonio Ahel
Katarina Kolozeus, Ljuba Perućica

 

- Kod nas je to uvek mirno, dobro je da je tako, u suprotnom ja ne bih mogla da živim sa osobom s kojom se samo svađam, da je tenzija, histerija. Održavamo mir u kući, možda se budemo svađali oko toga ko će da menja pelene ili ko će da pričuva dete, ako dođu, neće mi smetati.

ATAImages/ Antonio Ahel
Katarina Kolozeus, Ljuba Perućica

 

"Kad se preselimo, dete će imati pravu bajku"

Ponosni roditelji su za mališana uredili sobicu, koja je prelepa.

- Ljuba i ja se trudimo da od prvog dana našeg zabavljanja sve radimo timski, i odluke da donosimo zajedno. Takav je slučaj i sa Aleksejevom sobicom, nismo imali mesta da napravimo bajku kakvu smo želeli, ali smo napravili lepu dečju sobicu. Snašli smo se, a kada se budemo preselili, o tom potom, znamo kakvu sobicu ćemo mu napraviti, to će biti stvarno bajka - kaže pevačeva supruga.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike