Po ugledu na svetske zvezde! Srpske poznate dame razmenile sočne poljupce pred kamerama (FOTO)

13.10.2022

06:30

2

Prve su, pre više od decenije, led probile Jelena Karleuša i Ana Nikolić

Po ugledu na svetske zvezde! Srpske poznate dame razmenile sočne poljupce pred kamerama (FOTO)
poznati poljubac - Copyright Printscreen/Pink

Naše javne ličnosti su nebrojeno puta pokazale koliko su smele i slobodne pred kamerama, da prate trendove svetskih zvezda, pa se tako neretko u emisijama, naročito žene, poljube u usta

Iako se mnogi ne bi usudili na ovaj potez, našim damama sa javne scene to ne predstavlja nikakav problem, te su poput stranih zvezda Britni Spirs, Madone, Kristine Agilere stavile usne na usne. 

Pre 11 godina, led su probile Jelena Karleuša i Ana Nikolić, nekadašnje prijateljice, a današnje rivalke, i to u emisiji „Amidži šou“, kada je tema, između ostalog, bila i homoseksualnost, pa im nije bio problem da se poljube u usta.

Antonio Ahel/ATAImages
Ognjen Amidžić

Goca Tržan i Sandra Afrika su 2015. godine uradile duetsku pesmu "Pozovi ga ti" i za nju snimile spot, posle čega su gostovale kod Ognjena Amidžića i poljubile se na blic, kao što su i dale obećanje, a posle ovog poljubca, obe su se nasmejale.

Četiri godine kasnije, isti potez, sasvim neočekivano, povukle su i pevačice Kristina Kija Kockar i Milica Pavlović, koje su posle otpevane pesme prišle jedna drugoj i poljubile se. Ova scena je bila veliki šok i za samog voditelja, a ne samo za publiku.

Po tradiciji u Ognjenovoj emisiji, nedavno su usne na usne stavile i koleginice Edita Aradinović i Ksenija Knežević. Naime, one su dobile zadatak da usnama zadrže papir koji se nalazio između njihovih lica, a kako su bile nespretne, papir je pao i dogodio se poljubac, a Edita i Ksenija su tog trenutka jedna drugoj udelile komplimente.

- Lepo mirišeš! - rekla joj je Edita, na šta se Ksenija nasmejala.

- Ja volim kad žena ima jaka ramena - rekla je Kneževićeva, a pevačica ju je dočekala zanimljivim pitanjem:

- Šta radiš kasnije?

I time nasmejala sve u studiju.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike