"Asmin mi je otvorio oči"! Stanija izgubila prijatelje zbog ljubavi prema Durdžiću: Mnogi su me se odrekli

22.05.2024

08:44

1

Tvrdi da je cela situacija možda na kraju ispala i dobra po nju

"Asmin mi je otvorio oči"! Stanija izgubila prijatelje zbog ljubavi prema Durdžiću: Mnogi su me se odrekli
Stanija Dobrojević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Stanija Dobrojević je zbog Asmina Durdžića preživela pravi pakao, kako je i sama isticala. Sve je počelo kada ju je učesnica "Elite", Aneli Ahmić javno optužila da je ona ta zbog koje je Asmin ostavio njenu ćerku i nju. 

Stanija je sada priznala da su je se mnogi odrekli zbog cele te situacije, te priznala i da joj je Asmin pomogao, na neki način, jer je uvidela ko su joj prijatelji.

Instagram screenshot / stanijadobrojevic
Stanija Dobrojević

- Svi su me se odrekli zbog ove čitave priče. Svi prijatelji su me se odrekli i to dugogodišnji, kao da sam ubila nekog - rekla je, pa dodala:

- Kako da me to ne boli, ali nema veze, neka, super. Evo, hvala Asminu za sve ovo što mi se desilo zato što je skinuo masku mnogim ljudima u mom životu iz okruženja. Hvala mu, on to nije uradio namerno, sve se desilo slučajno. Pa čekaj, moj prijatelj, da je ne znam šta uradio, ja bi bila tu čvrsto za njega. Nisam ta koja osuđuje. To su moji dugogodišnji prijatelji koji su mi okrenuli leđa zbog ove situacije - rekla je ona, piše Informer.

Instagram printscreen/stanijadobrojevic
Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić

Aneli i Asmin su se nedavno suočili u "Eliti", a nakon toga je Durdžić istakao da je za njega rijaliti završen i da je sada samo fokusiran na ženu koju voli, odnosno Staniju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike