Nada Macura bez dlake na jeziku o Maji Marinković: Pohvale samo pljušte!

30.04.2024

10:45

0

O zadrugarki je govorila samo u superlativu

Nada Macura bez dlake na jeziku o Maji Marinković: Pohvale samo pljušte!
Nada Macura - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Komentarišući takmičare „Zadruge 7 Elite", Nada Macura je tokom jednog televizijskog gostovanja izmamila more komentara onlajn.

O Maji Marinković, naime, koja je poznata po turbulentnim rijaliti vezama, brojnim oštrim svađama s cimerima iz kuće na imanju u Šimanovcima... Ona je govorila samo u superlativu, što je mnoge bilo zateklo.

Maja Marinković sa ocem Takijem, ATAImages/M. M.
 

- Za Maju moram reći da je vrlo pristojna devojka, nije u potpunosti onakva kakvu je gledaoci vide - počela je, pa je potom dodala:

- Iskrena je u svojim odgovorima. Odrasla je uz oca i ima kućno vaspitanje - izjavila je Nada u emisiji „Pitam za druga", čemu se zbog brojnih poteza Marinkovićeve malo ko baš nadao.

Dok su se jedni složili s njom, drugi su nabrajali „greške iz prošlosti rijaliti zvezde koje joj, očito, ne praštaju", poput romanse s oženjenim čovekom, pa i momkom koji je izvesno vreme proveo iza rešetaka.

Maja Marinković, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Imala sam 17 godina i zaljubim se u njega, odlepim, ali je bio mnogo problematičan. Kažem tati: „Imam dečka u zatvoru", tri godine sam ja njemu slala pakete, išla u posete. On izađe, ja ga sačekam, zamisli, imala 20 godina, tako nešto i, posle par meseci kraj. Retko ko to ceni, kapiraš, a treba - govorila je, podsetimo, Maja jednom prilikom u rijaliti vili.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike