Premijer Vučević o pretnjama upućenim predsedniku Vučiću: Možete da se politički borite, ali da nekome želite smrt, to je najgori kukavičluk

16.05.2024

17:39

0

Bitno je ko vama daje za pravo da želite nečiju smrt ili da prizivate nekome smrt ili ubistvo, poručio je Miloš Vučević

Premijer Vučević o pretnjama upućenim predsedniku Vučiću: Možete da se politički borite, ali da nekome želite smrt, to je najgori kukavičluk
Copyright Printscreen Instagram Miloš Vučević

Premijer Srbije Miloš Vučević pružio je podršku premijeru Slovačke Robertu Ficu, a onima koji prete predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću poručio je da nemaju obzira prema onome koga su građani ubedljivo birali dva puta.

- Iskazujem najtoplija osećanja, naše molitvu su uz premijera Fica. Želimo mu oporavak. Fico je veliki prijatelj Srbije, veliki lider, koji je dobio veliku podršsku građana Slovačke, koji veruje u slobodarsku i nezavisnu politiku. Snažan državnik sa snažnom političkom vizijom. On je poput premijera Mađarske, Orbana, koji veruje u snažnu i pravednu Evropu, a ne Evropu klimoglavaca. Iznad svega, najoštrije osuđujemo sraman pokušaj atentata na premijera Fica. Ono što bi naše bake rekle “Đavo nikad ne spava”, trenutak nepažnje je moguć da dođe do najgoreg scenarija. Nadam se da će se otkriti ko je bio motivisan da napadne premijera Slovačke. Što se tiče pretnji koje je predsednik Vučić dobio pokazuje samo bolest koja je, nažalost, zahvatila mali deo našeg društva na društvenim mrežama, na sreću - rekao je Vučević.

- Oni nemaju obzira prema onom koji je teško ranjen, a ni prema onome ko vodi ovu državu i ko je izabran dva puta. Bitno je ko vama daje za pravo da želite nečiju smrt ili da prizivate nekome smrt ili ubistvo. Mislim da to najbolje govori o njima i njihovom kukavičluku. Možete da se politički borite, kritikujete, izlazite na izbore, ali da nekome želite smrt, to je najgori kukavičluk. To su ljudi bez obraza, stida. Gadim ih se, jer su kukavice i neljudi- reči su premijera nakon obilaska radova na izgradnji dva mosta - zaključio je premijer Srbije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike