Vučević obišao privredno društvo "Borbeni složeni sistemi" d.o.o. (FOTO)

27.06.2023

11:33

0

On se tokom obilaska organizacione celine “Fabrika za obradu metala Kuršumlija” upoznao sa proizvodnim procesom fabrike i razgovarao sa mladim inženjerima

Vučević obišao privredno društvo "Borbeni složeni sistemi" d.o.o. (FOTO)
Copyright TANJUG/ MINISTARSTVO ODBRANE I VOJSKA SRBIJE

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević obišao je danas privredno društvo "Borbeni složeni sistemi" d.o.o. u mestu Pljakovo kod Kuršumlije.

Vučević je sa rukovodstvom tog privrednog društva i predstavnicima javnog preduzeća “Jugoimport-SDPR" razgovarao o dostignutom stepenu proizvodnje i izvršenim radovima u okviru kompleksa u Pljakovu, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

 

On se tokom obilaska organizacione celine “Fabrika za obradu metala Kuršumlija” upoznao sa proizvodnim procesom fabrike i razgovarao sa mladim inženjerima.

Poslovodstvo privrednog društva ministru odbrane je predstavilo proizvodni program, kao i naredne faze razvoja tog pogona, a obišli su i izložena oklopna vozila "lazar" i "miloš".

Sastanku su prisustvovali državni sekretar u Ministarstvu odbrane Nemanja Starović, pomoćnik ministra za materijalne resurse dr Nenad Miloradović i šef kabineta ministra odbrane brigadni general Goran Momčilović. 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike