Gola haljina i retro friz za noć koja je sve promenila: Majli Sajrus dobila prvi Gremi i promenila čak pet neverovatnih izdanja (FOTO)

05.02.2024

11:01

0

Autor: K. O.

Majli Sajrus je možda imala svoje najbolje Gremije ikada

Gola haljina i retro friz za noć koja je sve promenila: Majli Sajrus dobila prvi Gremi i promenila čak pet neverovatnih izdanja (FOTO)
Copyright Profimedia

Pevačica koja je čuvena po hitu "Flowers" (31) bila je nominovana za šest nagrada, a uprkos svojoj bogatoj karijeri, pevačica i glumica zapravo nikada nije osvojila nagradu "Gremi". Sve se to promenilo u nedelju uveče.

A ova noć koja je promenila sve, počela je na crvenom tepihu, a za Majli Sajrus bila je puna glamura.

Najpre je Majli zakoračila na crveni tepih obučena u zlatnu haljinu Maison Margiela od metalne mreže koja se držala na zihernadlama, a ispod je nosila odgovarajuću metalnu mrežu uz Christian Louboutin zlatne štikle. Gola haljina strateški je prekrivala njeno telo na svim pravim mestima, ali joj je omogućila da provire njene brojne tetovaže.

Kada je šou počeo, a Majli osvojila svoju prvu nagradu Gremi ikada nosila je još jedan seksi autfit. Na scenu je izašla (i primila nagradu od Maraje Keri za najbolju pop solo izvedbu za "Flowers") u kombinezonu Toma Forda sa izvezenim izrezom sa perlama.

Profimedia
 

A potom je za scenu i izvedbu pobedničke numere još jednom promenila izgled. Sajrus je nosila srebrnu mini haljinu sa resama u stilu Tine Tarner. A to je njenu kosu u stilu 70-ih učinilo još prikladnijom. Čak je ubacila i prateću numeru koju u originalu izvodi upravo Tarnerova „Proud Marry“.

Profimedia
 

Frizer Bob Recine za njenu frizuru koja je sve iznenadila svojim retro vajbom je rekao za People: „Radim sa Majli dugo vremena i večeras smo želeli da stvorimo nešto drugačije nego prošle godine, sa stilom koji je izgledao kao da ima osećaj Barbarele iz 70-ih, a da i dalje ima modernu, pank ivicu. Kreiranjem krupnog izgleda kose, a istovremeno ostavljajući jedan deo, omogućava izgledu da održi svež, seksi osećaj“.

Profimedia
 

Ali ako ste mislili da će se ona nakon toga vratiti u jedno od svojih prethodnih izdanja, prevarili biste se. Umesto toga, presvukla se u čipkani bodi i pantalone sa detaljima i pernatu jaknu. Svoj izgled završila je crnim štiklama sa kaiševima. Tu su i viseće minđuše koje su se slagale sa resama na njenoj odeći.

Profimedia
 

Sajrus je napravila poslednju promenu odeće pre nego što je prihvatila nagradu za video godine za "Cveće". Poslednji put je izašla na scenu u braon haljini sa šljokicama na jedno rame sa prorezom do kuka. Čak se i našalila pre odlaska sa bine da je zaboravila donji veš. U takvoj haljini nije izgledalo ni kao da može da ima donji veš!

Profimedia
 

Zahvaljujući hitu "Flowers" i njenom predanom radu na osmom studijskom albumu, bila je među najnominovanijim umetnicima na dodeli nagrada ove godine sa neverovatnih šest nominacija, piše People.

Profimedia
 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike