Haljinu koju je sinoć obukla na Met Gali, Nikol Kidman je već nosila u reklami za "Šanel br. 5": Ipak, napravila je ogromnu grešku (FOTO)

02.05.2023

14:41

0

Autor: Z.A.S.

Ukoliko vam se haljina od nekuda učinila poznatom - bili ste u pravu!

Haljinu koju je sinoć obukla na Met Gali, Nikol Kidman je već nosila u reklami za "Šanel br. 5": Ipak, napravila je ogromnu grešku (FOTO)
Nikol Kidman na Met Gali 2023. - Copyright Profimedia

Tema ovogodišnje Met Gale, koja je sinoć održana u "Metropoliten" muzeju bila je "U čast Karla", a mnoge poznate ličnosti su ovaj zadatak shvatile vrlo ozbiljno.

Među njima se, definitivno, nalazi i holivudska glumica Nikol Kidman, koja je savršeno protumačila kodeks oblačenja, pa se na crvenom tepihu, ispred "Metropolitena" pojavila u arhivskoj haljini "Šanel Hot Kotur" iz doba Karla Lagerleda iz 2004. godine.

Ukoliko ste pomislili da vam je haljina od nekuda poznata - niste pogrešili! Naime, Nikol ju je svojevremeno nosila u kultnoj reklami za parferm "Šanel br. 5", koju je radio čuveni Baz Lurman.

Profimedia
 

Kidman je u reklami glumila holivudsku zvezdu koja očajnički želi da pobegne od paparaca, pa je tako sa crvenog tepiha pobegla upravo u ovoj haljini u kojoj je uskočila u taksi zajedno sa svojim kolegom Rodrigom Santorom.

Njih dvoje su zatim uživali u kratkoj i burnoj romansi, nakon koje se glumica ponovo vratila na tepih. Ipak, haljina od roze svilenog tila, u koju je utrošeno preko 3.000 srebrnih kristala i šljokica, kao i 250 ružičastih nojevih perja i te kako je ostavila utisak.

Pogledajte reklamu:

Ipak, verovali ili ne, ali glumica je uspela da napravi i veliki gaf i to tako što je sa ovom haljinom uklopila crne otvorene sandale, koje apsolutno nikako ne pripadaju ovoj kombinaciji.

Profimedia
 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike