Hju Grant je toliko želeo ovu ulogu, a film je proglašen najgorim: Šta fali omiljenoj poslastici? (FOTO/VIDEO)

06.05.2024

16:00

0

"Bolno zastarelo", samo su neki od komentara

Hju Grant je toliko želeo ovu ulogu, a film je proglašen najgorim: Šta fali omiljenoj poslastici? (FOTO/VIDEO)
Hju Grant kao maskota u najnovijem filmu - Copyright Profimedia

Hju Grant, omiljeni glumac romantičnih komedija, izjavio je nedavno da bi odavno prestao da glumi ali da mora da "plaća račune" pa se i dalje nevoljno pojavljuje u filmovima.

Profimedia
 

Ipak jednu ulogu je mnogo želeo, toliko da se sam prijavio za audiciju, međutim na kraju film su fanovi i kritika proglasili najgorim u deceniji.

Priča o revolucionarnoj poslastici za doručak

Reč je o novom filmu Džerija Sajnfelda "Unfrosted", u kom on predstavlja haotičnu priču o poreklu stvaranja "pop tarta", revolucionarne poslastice za doručak.

Središtu Netliksove priče smešten je u šezdesete godine prošlog veka kada su se nadmetale dve konkurentske firme koja će pre da izbaci novi proizvod na tržište i zacementira svoju poziciju kao ultimativne kompanije za doručak.

Profimedia
 

Hju Grant se prijavio za ulogu maskote Tonija Tigra. Džeri Sajnfeld je nedavno otkrio kakav je Hju Grant bio na snimanju.

Mnogo smo se svađali

- Tako je smešan! Mnogo smo se svađali. On je muka za rad, užasan je. On vam kaže pre nego što počnete da radite sa njim: "Ovo vam se neće svideti". I bio je u pravu - izjavio je Džeri. Film može da se pogleda na Netfliksu a oni koji su imali prilike da ga pogledaju nisu baš zadovoljni onim šta su videli.

Profimedia
 

"Unfrosted je zaista van pameti", "Okupili su ovakvu ekipu glumaca zbog ovoga?", "Jedan od najgorih filmova decenija", "Bolno zastarelo", samo su neki od komentara koji mogu da se vide na društvenim mrežama i u recenzijama filma.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike