"Počivaj sa anđelima i neka te čuvaju u raju": Prijatelji se potresnim rečima opraštaju od poginulog motocikliste (FOTO)

12.05.2024

12:56

0

Igor Nenadović, samo par dana pre nesreće, hteo da proda motor

"Počivaj sa anđelima i neka te čuvaju u raju": Prijatelji se potresnim rečima opraštaju od poginulog motocikliste (FOTO)
Mesto nesreće i igor Nenadović - Copyright Printscreen/Društvene mreže

Igor Nenadović. (38) iz Obrenovca, poginuo je sinoć kod tržnog centra u tom gradu, kada se motocikl, kojim je upravljao, sudario sa automobilom marke "ford fiesta".

Neposredno posle sudara, motociklista  je završio na putu. Očevici su izjavili da se nije pomerao, već je ostao nepomično da leži.

Printscreen/Društvene mreže
Jedna pd potresnih poruka Igoru Nenadoviću

Poginuli Igor je bio otac dvoje maloletne dece, a oko sat vremena pre tragedije, emitovao je na društvenim mrežama uživo svoju decu u prirodi.

Potresnim rečima, od Igora se danas na društvenim mrežama, opraštaju prijatelji.

"Kada negde tamo budeš vozio kurug, prođi jedan do naselja, ono tvoje- da se javiš svima. Pozdravi nam sve. Počivaj u miru brate", jedna je od poruka. 

 

 

"Veliki gubitak za naš grad, jedno biće koje je znalo da živi, uvek nasmejan i raspoložen. Nek' su mu široki putevi Gospodnji", piše u drugoj.

U jednoj od poruka, piše i da je Igor, samo par dana pre nesreće, hteo da proda motor, ali u tome nije uspeo. 

"Videli smo se pre par dana pred moj polazak na put ponudio si ga da mi prodaš ali nije ti se brate dalo da ga se otarasiš. Zašto Bog uzima dobre ljude nikada mi neće biti jasno Laka ti crna zemlja druže Igore i počivaj sa andjelima i neka te čuvaju u raju." napisao je jedan od prijatelja.

Igor je iza sebe ostavio dve maloletne devojčice, rodbinu i mnogobrojne prijatelje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike