Detalji tragedije u Kovačici! Pretio ženi, pa celu noć bežao po atarima, a onda se ubio iz puške!

05.05.2024

22:14

0

U pregovore sa ocem je sve vreme bio uključen sin M. S. koji ga je odgovarao od samoubistva.

Detalji tragedije u Kovačici! Pretio ženi, pa celu noć bežao po atarima, a onda se ubio iz puške!
Ilustracija - Copyright 24sedam/M.S.

M. S. (46) iz Kovačice, oduzeo je sebi život rano jutros iz poluautomatske puške jednim hicem u glavu, nakon što se posvađao sa bivšom suprugom, a kako prenose mediji, njegov sin je pokušao da spreči tragični čin.

Tragičnom činu prethodio je odlazak M. S. kod bivše supruge A. S. (39), sa kojom ne živi duže vremena, a sa kojom ima petoro dece. On je nakon burne svađe sa suprugom, pobacao stvari po stanu u kojem ona živi. Pretio je i da će da se ubije iz puške. Potom se uputio u atar mesta, a njegova bivša žena je obavestila o svemu policiju.

- Miroslav je oko 22. 30 došao kod bivše žene A. S. (39) sa kojom ima petoro dece i posvađao se sa njom, a zatim pobacao stvari po stanu u kojem ona živi. Pretio je i da će da se ubije iz puške. Potom se uputio u atar mesta, a njegova bivša žena je obavestila o svemu policiju, koja je ubrzo došla na lice mesta. Kod nje je došao i njihov najstariji sin M. S. (25), koji je sklonio drugu decu - rekao je izvor za Informer.

Sin ga molio da baci oružje

U pregovore sa ocem je sve vreme bio uključen sin M. S. koji ga je odgovarao od samoubistva.

- Došla je Hitna pomoć, a policija je porodicu sa dugim naoružanjem čuvala i jurila naoružanog M.S. po njivama. Najstariji sin i policija su ga ubeđivali da odloži oružje, ali on je govorio da "neće više u zatvor i da nema drugo rešenje". On je ranije bio u zatvoru godinu i po dana zbog nasilja u porodici. Inače, lečen je od alkohola. Kasnije je otišao u Nemačku, ali se vratio 2020. godine i sa najstarijim sinom radio u Kovačici kao zidar - rekao je sagovornik za informer.

Sa bivšom suprugom M. S. ima sina M. S. (25), ćerke (23) i (17) godina, kao i dvoje mališana od sedam i devet godina.

Pucao sebi u glavu

Podsetimo, kako je Informeru rečeno u PU Pančevu, prijavu od A. S. za nasilje su primili oko 22. 30 sati i policija je odmah reagovala. Nažalost, M. S. je sebi u jutarnjim časovima pucao u glavu. Na lice mesta je izašao viši javni tužilac u Pančevu i naređena je obdukcija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike