Kakva čast! Republički geodetski zavod dodelio priznanje direktorki Poreske uprave za izuzetnu saradnju (FOTO)

29.04.2024

19:34

0

Republički geodetski zavod se raduje daljem jačanju saradnje ove dve institucije u cilju promocije najviših standarda u geodetskoj i poreskoj administraciji

Kakva čast! Republički geodetski zavod dodelio priznanje direktorki Poreske uprave za izuzetnu saradnju (FOTO)
Copyright RGZ

Republički geodetski zavod sa velikim zadovoljstvom izražava iskrenu zahvalnost direktorki Poreske uprave Srbije, gđi. Dragani Marković, na neizmernom doprinosu i angažovanju koje je pokazala u podršci RGZ-u.

Njena posvećenost ne samo da osnažuje Republički geodetski zavod, već i doprinosi čvršćem i transparentnijem sistemu upravljanja nepokretnostima u Srbiji.

U znak zahvalnosti za njenu podršku i saradnju, direktor Republičkog geodetskog zavoda, gospodin Borko Drašković, uručio je gospođi Marković priznanje koje simbolizuje zajedničku posvećenost jačanju institucija i unapređenju uslova za sve građane Srbije.

RGZ
 

 

Drašković se tom prilikom zahvalio gospođi Marković na njenom liderstvu i izvanrednom partnerstvu, koje su ključni za uspeh tekućih i budućih inicijativa.

Republički geodetski zavod se raduje daljem jačanju saradnje ove dve institucije u cilju promocije najviših standarda u geodetskoj i poreskoj administraciji.

Bonus video:

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike