Građani ušli u prevoz, pa ostali u čudu: Jedno od najprometnijih stajališta na Novom Beogradu trenutno zatvoreno (FOTO)

29.04.2024

09:36

0

Autor: 24sedam

Uspostavljeno je novo stajalište

Građani ušli u prevoz, pa ostali u čudu: Jedno od najprometnijih stajališta na Novom Beogradu trenutno zatvoreno (FOTO)
Ilustracija - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Jedno od najprometnijih stajališta na Novom Beogradu na auto-putu kod Sava centra, u smeru ka Gazeli, trenutno nije u funkciji zbog radova i tako će biti do sutra, 30. aprila, te zato linije javnog prevoza 17, 18, 70, 74, 88, 601 i 860I ne staju na auto-putu već je u upostavljeno novo stajalište. 

Novouspostavljeno stajalište "Blok 19A" nalazi se u ulici Vladimira Popovića, na poziciji ED stuba neposredno ispred kolskog ulaza u preduzeće "Beoguma".

Kao što se može videti i na 24sedam kamerama uživo, radovi se izvode na deonici kod stajališta "Sava cenar", u smeru ka Gazeli. 

Printscreen/ 24sedam kamere uživo
 

Kao što je saopštio Sekretarijat za javni prevoz, u toku radova linije javnog prevoza 17, 18, 70, 74, 88, 601 i 860I će u smeru prema mostu Gazela saobraćati ulicama: Bulevar Arsenija Čarnojevića (Autoput Beograd – Šid), Antifašističke borbe, Bulevar Milutina Milankovića, Milentija Popovića, Vladimira Popovića, ulazna rampa na Autoput Beograd – Niš iz ulice Vladimira Popovića, Autoput Beograd – Niš i dalje redovnim trasama, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnim trasama.

Naime, u toku su radovi na redovnom održavanju na izlaznoj rampi sa Bulevara Arsenija Čarnojevića (Autoputa Beograd – Šid) u zoni Sava centra – smer ka mostu Gazela te će tako do sutra, 30 aprila doći će promena u radu linija javnog prevoza.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike