"Sa 37 godina ovo sam video prvi put u životu": Bahatije ne može! Vozač "volva" se parkirao na 4 parking mesta

06.01.2024

23:57

0

Autor: M. Vu.

Korisnici društvene mreže Iks su bili besni zbog poteza nesmotrenog vozača

"Sa 37 godina ovo sam video prvi put u životu": Bahatije ne može! Vozač "volva" se parkirao na 4 parking mesta
Copyright Iks/@ajseposibamo

U jednom od beogradskih šoping centara, se desio incident bahatog parkiranja koji je izazvao nezadovoljstvo kod drugih posetilaca. Automobil marke "volvo" je bio parkiran na način koji je zahtevao čak četiri parking mesta, ignorišući pravila i otežavajući drugim vozačima da pronađu slobodno mesto.

Ovo bahato parkiranje ne samo što je stvorilo neprijatnost za druge posetioce koji su bili primorani da traže alternativna mesta za parkiranje, već je i narušilo osnovne principe poštovanja parking prostora u zajedničkim javnim mestima kao što je šoping centar.

Korisnici društvene mreže Iks su bili besni zbog poteza nesmotrenog vozača.

- Dame i gospodo, evo sa punih 37 godina sam nešto posle dugo vremena video prvi put u životu - čovek je jednim automobilom zauzeo 4 (četiri) parking mesta. stoji u objavi.

 

"Proračunao je da tu treba da parkira da ga ne očeše ovaj sa mercedesom", "Ovo ne bi ni Pančevac uradio.", "Toliko komentara o tome, da je ovo žena parkirala i slično, kao da je bitno uopšte, kad je veoma očigledno da je u pitanju potpuni ljudski šljam, bez obzira na pol. Takođe, jel postoji bilo kakav način da se ovo kazni, ozbiljno pitam..?!"

A onda se javio još jedan korisnik i podelio fotografiju još jednog "besnog" automobila koji se takođe parkirao na četiri mesta.

 

Ne znamo da li je ovo neka nova moda, ali svakako nije kulturno, niti pravilno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike